Szomszédom átengedi a tacskóját hozzánk mivel hogy a mi cicánk is átjár. Ez milyen már?
Hahaha :D
Full jogos!
Az állatot birtokon belül kell tartani - mindegy h kutya vagy macska. És mondjuk a macska kiirt egy madárbarát kertet, meg összeszarja a veteményest, amiben ha kapálgatsz vagy ásol, belenyúlsz....
Tudom, tudom, a Te macskád sosem csinálja - de azért az elv ugyanaz.
Ha nem okoz gondot a kutya, akkor minek foglalkozol vele?
Nálunk (kis zsákfalu) szinte mindenkinek van macskája meg kutyája is.
Macskát telken belül tartani?! jó vicc.. :D Oké, tudom hogy ez a szabály, de falusi környezetben ez kb elképzelhetetlen.. :D
Itt még sok kutya is szabadon lófrál..
Egyik reggel arra mentem ki hogy a harmadik szomszéd kutyája az udvaromban sétálgat.. :D Gondolom valahol hátul bejött. Kiengedtem a nagykapun azt ennyi. Meg sem említettem a szomszédnak.
Itt ilyenekből sosincs probléma, meg szerencsére kb mindenki jóban is van mindenkivel.
Zseniális szomszédod van. Jól tette. Gratulálok neki.
Tartsd otthon a macskádat.
Nem jogos. Mert attól, hogy egyik hülye megengedi magának, még a másiknak sincs több joga hozzá. De itt nem szembeállítanálak téged a szomszéddal, hanem pont hogy ugyanannyira marharépák vagytok.
Nekünk is volt olyan szomszédunk, akinek a macskája folyton bejött hozzánk, ráadásul ivaros volt ("ivartalanítani állatkínzás" - mondotta volt ugyanaz az említett szomszéd). Úgyhogy egyik alkalommal befogtam a macskát, macskamentős kapcsolatokon keresztül örökbe is adtam. Kinti macska, chippel: jelentés a jegyzőnél. Kinti macska, chip nélkül: kóbor.
Most már olyan gazdája van, aki bent tartja és ivartalanította. Happy end.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!