Már több mint egy órája megellett a cicám de nem szopik a kiscica,miert?
Figyelt kérdés
Sziasztok mar egy oraja megszult a macskam de nem szoptatja a kiscicat a kiscica is furan lelegzik nagyon ossze húzza a hasat es messze fekszik az anyjatol nem is mozog nagyon,2 kolyok lett de az egyik mar halottan szuletett mi lehet a problema?2023. máj. 8. 21:23
21/31 A kérdező kommentje:
Hat meg el es virul de az anyamacska nem tudja hogy kel szoptatni mert elso elles es csak nyalogatja meg mar korbe vitte az egesg hazban
2023. máj. 9. 06:39
22/31 A kérdező kommentje:
Szoptatni akarjuk de hiaba rakjuk a mellehez az anyukanak nem szopik
2023. máj. 9. 06:48
23/31 anonim válasza:
Akkor marad a cicatápszer és a cumisüvegből etetés...
24/31 anonim válasza:
Nem költenél rá, különben meg sem ellett volna a macska, mert ivartalanítva volna. Ennyi, a többi humbug.
25/31 anonim válasza:
23- azt hiszed, az ilyen egybites eteti majd kétóránként a kismacskát? A francokat, a kölyök előbb-utóbb éhen döglik és probléma megoldva.
26/31 A kérdező kommentje:
Mindegy mar mire felkeltem az anya macska lefejezte a kiscicat es csak egy fejet talaltam a teste meg sehol :/
2023. máj. 9. 11:33
28/31 anonim válasza:
#17 vagyok
"az anyamacska nem tudja hogy kel szoptatni mert elso elles"
Tegyél róla, hogy ez legyen az utolsó is. Nagyon szomorú ami történt, de remélem levontad a tanulságot :(
29/31 A kérdező kommentje:
Elviszem ivartalanitani nem szeretnek megegy ilyet
2023. máj. 9. 14:02
30/31 A kérdező kommentje:
Sajnalom azert szegenyt de az en hibam is
2023. máj. 9. 14:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!