Hova lett a macskám vadászösztöne?
Ez aranyos sztory!
Örülj neki hogy nem bàntja:)))))))))))))
Valoszinü a vadàszo ösztöne megmaradt,de nem ohajt a hörcsögre vadàszni.
Megbaràtkozott vele.
Sokszor làtni,hogy kutya alszik a cicàval,az is érdekes,nem?
Viszonr olyan szivmelengetö is.
Nekem tetszik ha két különbözö àllat összebaràtkozik.
Nàlatok is valoszinü ez történt.
Vegyél egy halat egy üvegbe rakd bele,vagy egy felhuzhatos egeret.
Fogadok,hogy a cicàdnak elöjön a vadàszzösztöne.
Szerintem sem a vadászösztönével van a baj.
Az én cicámat is csak addig érdekelte a hörim , amíg meg nem szagolhatta.
Biztos azért nem bántja,mert nincs egérszaga. :)
Szia.
Nekem a cicám mellett két Nimfa papim is van,a papik 2 évesek voltak,mikor megkaptam a cicust melléjük,azt már az elején megfigyeltem,hogy árgus szemekkel nézte a papikat,de csak annyit csinált,hogy felugrott a ketrecre,és benyújtotta nekik a farkát,ők meg játékosan elkezdték csipkedni,ő meg pont ezt élvezte.
Majd idén nyár elején egyik nap kicseréltem a vizet a papiknál,és rosszul csuktam be az ajtajukat,minek az lett a következménye,hogy kiszabadultak.Arra mentünk haza a férjemmel,hogy hangos csivitelés a lakásban,kalitka nyitva,egyik papi a fogason,a másik meg csipkedi a cicám fülét,ő meg elnyúlva nézi a 'haverját' és élvezkedik.Hát...szóhoz sem jutottunk.
A storynk nagyon hasonló,sztem sem a vadászösztönével van gond,hanem egyszerűen csak elfogadta a hörit,mint enyém a papikat.Örülj neki.
B.U.É.K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!