Van egy cicánk de jön a baba a cica nem fogja bántani ?
Menekülni fog előle, egy ordító, síró izé egy macskának idegesítő.
Nem fogja bántani. Hülye felfogás, hogy a macskát kidobjuk, ha gyerek jön.
A párod buta.
Mondjuk, ez a “nem lássa jónak” arra vall, hogy egyikőtök se professzor.
Én nem ettől félnék.
A macskáknál természetes élősködő a toxoplasma gondii. Sok macsek fertőzött. Nekik nem okoz gondot. Az embereknek sem, gyakran tünetmentesen lezajlik a fertőzés, majd immunis lesz a fertőzött.
DE A MAGZATRA VESZÉLYES! OLYAN SÚLYOS FEJLŐDÉSI RENDELLENESSÉGET OKOZ, HOGY EL KELL VETETNI.
TESZTELTEK TÉGED ERRE?
Erdemes mar a terhesseg idejen hozzaszoktatni a cicat az uj helyzethez, mert a szaglasa es a hallasa reven erzekelni tudja, hogy valami megvaltozott rajtad (talan meg az embrio szivdobogasat, mozgasat is), es nagyon fontos, hogy ne erezze ugy, hogy emiatt elhanyagoljak:
Jo, ha sokat uldogel vagy fekszik melletted.
Jajj 15-os, nyugodjal mar le.
Igen, termeszetesen meg kell csinaltatnia a tesztet, de te is itt mielott agyverzest kapnal, nezzel mar utana, hogyan is terjed leggyakrabban ez a fertozes.
Egy macska eleteben egyszer kaphatja el, akkor is 2 hetig fertoz, kakival urul. Ahhoz, hogy te elkapd tole, ebben az aktiv fertozesi szakaszban kell vele erintkezned.
Gondolom ha ekkora problema a macska jelenlete, akkor o valoszinuleg benti. Na az esely, hogy egy benti macska elkapja, kb 0.
Viszont ha a kerdezo mar atesett amugy egyszer a fertozesen eleteben, akkor nem okoz gondot, mert tobbszor nem kaphatja el. Ezt is nezik teszttel.
Sot, a macskat is lehet tesztelni allatorvosnal, hogy jelenleg fertoz-e.
Szoval nyugika.
A házikedvencek általában imádják a család gyerekét. Egy félig ellentétes példa:
Egy kutya (valami 60 kiló környéke) elkezdte a gyereket morogni, ha a közelébe ment. Amikor a srácot el akartam hívni kűzdősport edzésre, ennek demonstrálására fenyegető pózt vettem fel, a hatalmas dög egy pillanat alatt közöttünk termett és morgott rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!