Van egy cicánk de jön a baba a cica nem fogja bántani ?
Egy benti macskam es egy kutyam van. Termeszetesen nem valtam meg toluk, csak mert jon a gyerek, ez egyszeruen meg se fordult a fejemben! Ok is csaladtagok, nalunk legalabbis…
Nalunk a macskaval egyebkent nem volt gond, leszarta a gyereket, amig pici volt. Nem fekudt ra, de meg csak kozel se ment hozza, abszolut ignoralta. De amugy termeszetesen biztonsagi okokbol csukva tartottuk a gyerekszoba ajtajat ejszaka, hogy nehogy a kisfiamhoz bemenjen, de nem is akart.
Amikor mar nagyobb lett a baba es maszott, akkor kezdtek el baratkozni. Ha a cica amugy szamara kenyelmetlen helyzetben erzi magat, akkor o felall es elmegy, nem “balhezik”, nem karmol.
A kutyaval mar nehezebb volt a dolog, de ez most egy masik tema. Megoldodott, az a lenyeg, de vele azert mas volt.
Viszont soha nem valnek meg toluk. Nem is ertem, hogy valaki hogyan tud erre gondolni 🥺
Hogyha a GYEREKED nyúzza a macskát - mint a legtöbb kisbaba vagy nagyobb -, na akkor fogja bántani önvédelemből pl megütögeti.
Amúgy nem.
Nekünk amióta az esezemet tudom, volt macskám, és igen, sok karmolást meg harapást kaptam tőle, mire megtanultam, hogyan NE nyúljak hozzá, vagy mit nem szeret.
Egyébként, ha felmerült benned a gondolat, hogy inkább eladod a macskát, mert jön a gyerek, akkor gyereket SEM kéne vállalnod mert nulla felelősségérzeted van.
Bocs, ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!