Kislányom egyik füle születése óta eláll a fuletol. Engem nem zavar de félek hogy később bántani fogják az oviban. Most 8 hónapos. Arra gondoltam éjszakankent leragasztom sebtapasszal, hátha vissza all. Szerintetek? Esetleg tapasztalatok?
Vannak fejpántok pont ilyen célra. Én biztos nem ragaszthatnám, inkább vegyél neki fejpántot.
Ilyesmi
Nem fog visszaállni.
Fejpántot meg ne adj rá éjszakára, fulladás veszélyes.
Az én lányomnak is nagyon elállnak a fülei. Sajnos semmilyen fejpánt, sapka nem segített a dolgon. Így most kivárunk, és (le lehet pontozni) de amint lehet megműtettjük.
Neki nem az aranyos, cuki manófül kategória van, hanem tényleg nagyon csúnya.
Én ezt mind értem is, csak az a baj hogy szegénykémnek csak az egyik füle olyan. A másik nagyon szép m és hát így nagyon hülyén néz ki. És nem elég hogy az egyik ilyen a másik olyan, sajnos még a formája se egyezik nagyon aszimmetrikus. Ilyet még nem is láttam. Mintha két teljesen különböző füle lenne.
Ahigy említettem engem nem zavar, én úgy imádom ahogy van de félek hogy az ő éltet ez még fogja neheziteni.
#5 igazad van, azt nem írtam, hogy napközben adja rá. Nekem adta magát, hogy éjjel semmit (még sebtapaszt sem teszünk a gyerekre).
Ha kicsit áll el, akkor korrigálható (mondjuk a 8 hónapos már nem olyan pici).
Kislánynál előny, hogy a hajával kitakarhatja. Az egyik osztálytársamnak is megműtötték. Szinte rutinműtét és nem is látszott utána semmi.
Kérdező, lehet, hogy ez csak a te félelmed. Semmiképpen se ad át a gyerekednek. Egyáltalán nem biztos, hogy csúfolni fogják.
Az én gyerekem 2 éves korától szemüveges. Mindig azt mondja, hogy gyógyszemüveg, mert bandzsít és ez fogja meggyógyítani a szemét, ezért hordania kell. 😍 Senki sem csúfolta. Elfogadták, hogy neki kell, mert ettől meggyógyul a szeme.
Te is mondhatsz neki valamit, amitől elfogadja magát. De csak akkor, ha neki is feltűnik és zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!