Kislányom egyik füle születése óta eláll a fuletol. Engem nem zavar de félek hogy később bántani fogják az oviban. Most 8 hónapos. Arra gondoltam éjszakankent leragasztom sebtapasszal, hátha vissza all. Szerintetek? Esetleg tapasztalatok?
Jól vágott frizura, cuki fejpánt.
Később műtét, ha szeretné.
Egyik lányomnak is elállt(n)ak a fülei. Az egyik csak kicsit, a másik jobban észrevehető volt. Soha nem csúfolták, sem a bölcsiben, sem az oviban sem általános vagy középiskolában. Az egyetemen sem csúfolják miatta. Hosszú haja van, középsuli óta már kibontva hordja többnyire, de sokszor eltűzi. Bölcsiben, oviban, általánosban összefogva, copfban hordta mindig. Mellesleg ahogy nőtt, úgy lett egyre kevésbé szembetűnő, mert ahogy fentebb is írta valaki: egyszerűen "hozzánőtt" a feje.
Ha valakit csúfolni akarnak, akkor is fogják, ha tökéletes kinézete van. Megfelelően kell erősíteni majd az önbizalmát, az nagyon sokat segít. Ha te is azt erősíted benne, hogy tökéletlen, csúnya, akkor úgy is fog viselkedni, és amiatt fogják csúfolni.
Én úgy tudom, hogy 7 éves kor alatt nem műtik meg.
De ebben a hozzá nő a feje dologban van valami. Mostanában rengeteg elálló fülű babát látok, de azért a felnőttek között nincs olyan sok.
Kisfiamnak is eláll egy kicsit. Vagyis a felső része úgy lefelé hajlik, de szerintem cuki.
Mi nyáron estünk túl a műtétem kisfiamnak nagyon elálló fülei voltak. Mint írták előttem még dumbó és nagyok is.
9 éves, 6 napot voltunk bent a kórházban, nagyon jól viselte, már nyoma sincs. Azért volt 6 nap mert beleesett a hétvége akkor nem adhatták ki. Debrecenben műtötték, magán úton.
Szeptembert új suliban kezdte az évet, piszkálódás miatt váltottunk. Mintha kicserélték volna.
Ha egy gyerek szenved, bántják akkor segíteni kell neki. Hiába jártam be már hetente az iskolába, bántották őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!