Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi kell még a kiscicának?

Mi kell még a kiscicának?

Figyelt kérdés

holnap hozzuk,délután :)

eddig van: 6db cicatál,néhány játékegér,száraztáp,alutasakos,kistálcás,nagykonzerves kaják(jó sok),macskafű(ez mire jó?),jutalomfalat,alom,alomtálca,hordozó.

(ezeket használtan-ill. a kajcit neki bontatlanul persze- vettem,egy ex-cicástól,jó minőségűek)

tudom hogy kell alomlapát és kaparófa.

Varrtam neki egy párnát is,jó puhit és jó nagyot:)

Mit még?

a cicus kb 3-4 hós lehet,kirakták otthonról,mi fogadjuk be.szociális cica :)

2010. okt. 7. 19:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A macskák, ösztönből csak olyan helyre ürítenek, ahol el tudják kaparni, persze ez kis cicáknál sokszor a szőnyeg... de igyekezz, hogy minden növényt kerüljön! Egy, hogy nehogy oda ürítsen, kettő, nehogy megegye és belehaljon.
2010. okt. 10. 15:21
 12/13 anonim válasza:
Nekem mindegyik magától rájött a szobatisztaságra. Kimentek a kertbe és egy idő után nyávogtak az ajtóban.
2010. okt. 10. 22:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen már elvileg szobatiszta kéne hogy legyen. A cicák tényleg ösztönösen használják az almot, de majdnem tuti hogy lesznek balesetek, erre készülj fel.Amint hazahoztad, mutasd meg neki az almot. Ha meglátodhogy épp odapisil/kakil valahova, kapd fel gyorsan és tedd az alomra. Kiabálni vele meg belenyomni az orrát, illetve hasonló hülyeségeket felesleges csinálni, csak rögzítik a problémát.
2010. okt. 11. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!