Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi kell még a kiscicának?

Mi kell még a kiscicának?

Figyelt kérdés

holnap hozzuk,délután :)

eddig van: 6db cicatál,néhány játékegér,száraztáp,alutasakos,kistálcás,nagykonzerves kaják(jó sok),macskafű(ez mire jó?),jutalomfalat,alom,alomtálca,hordozó.

(ezeket használtan-ill. a kajcit neki bontatlanul persze- vettem,egy ex-cicástól,jó minőségűek)

tudom hogy kell alomlapát és kaparófa.

Varrtam neki egy párnát is,jó puhit és jó nagyot:)

Mit még?

a cicus kb 3-4 hós lehet,kirakták otthonról,mi fogadjuk be.szociális cica :)

2010. okt. 7. 19:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezeken kívül sok figyelem és szeretet^^
2010. okt. 7. 19:28
 2/13 anonim ***** válasza:
A macskafüvet eszi a cica, jót tesz a gyomrának. Szerintem mindent beszereztél, ami kezdéshez kell. Ilyen jó dolga nem volt eddig, mint nálad lesz. Gratulálok hozzá, szeresd nagyon.
2010. okt. 7. 19:30
 3/13 anonim ***** válasza:

A macskafű nem élelmiszer a macskák számára. Segít azoknak a macskáknak, akiknek szőrgolyó van a gyomrában, kihányni azt. Amíg a macska kicsi, nincsen szőrgolyó a gyomrában, ezért nem is kell macskafüvet ennie. Ha nagyobb lesz, és a mosakodástól sok szőr kerül a gyomrába (többnyire csak a hosszúszőrű fajtáknál, de nem csak náluk) segíthet neki a macskafű a hányásban. Persze sokkal jobb olyan eleséget adni neki, ami segít a szőrszálakat a bélcsatornán keresztül kiüríteni (például Select Gold Hairball Transport komplexszel). Az ilyen eleséggel általában nem is keletkeznek szőrgolyók, így macskafűre sincs szükség a kihányásukhoz.

Foglalkozzál vele sokat, és kényeztesd el. (=

2010. okt. 7. 19:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Húúú,hát nagyon jó dolga lesz ennek a cicusnak!!Persze a sok földi jó mellett,folglalkozz vele rendszeressen és adjál neki sok szeretetet,hidd el meghálálja,és úgy fog dorombolni hogy csak na:)
2010. okt. 7. 19:48
 5/13 A kérdező kommentje:
még egy kérdés: hogy szoktassuk szobatisztaságra? ettől félek csak,hogy bepipil nekem itt :)
2010. okt. 7. 19:49
 6/13 anonim válasza:
Szerintem szerezz be még pár felesleges pokrócot, takard le vele a kanapét és kösd fel a függönyöket. Friss tapasztalat alapján írom. :)
2010. okt. 7. 19:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha észreveszed,hogy a szoba közepén pipil,akkor gyorsan rakd az alomtálcába,és igy talán megtanulja,hogy ott végezze el a dolgát!
2010. okt. 7. 19:55
 8/13 anonim ***** válasza:

Én annó, amikor a legelső cicám volt és az anyukájáról leválasztották, akkor adtak nekem az anyacica alomjából, hogy keverjem össze majd az alommal, hogy a cica érezze és tudja hova kell menni.Nekem bevált.

Nagyon jó helye lesz nálad, én is ilyen vagyok, el lesz kényeztetve rendesen, mint az enyém:)

Felhívom a figyelmedet, hogy kb 8 hónapos korban, ha kiivartalaníttatod, akkor nem fog elcsavarogni, és nem fogja jelölgetni a területét, ami szerintem iszonyatosan büdös, főleg, ha lakásban tartod.

Sok sikert hozzá, és szeresd nagyon:)

2010. okt. 7. 19:56
 9/13 anonim válasza:
A cica magától az alomba fogja végezni a dolgát,ettől ne félj. :)
2010. okt. 9. 20:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Macskafű vagy macskamenta.A macskák nagyon szeretik ezt a növényt.Sokszor dörgölőznek hozzá.
2010. okt. 10. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!