Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem mozdul a macskám, az...

Nem mozdul a macskám, az ajtónk előtt már két napja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kóbor macska volt,és úgy fogadtam be,már három hete hogy nálunk van. Viszont, mindig ott van az ajtó előtt már két napja,és egyáltalán nem mozdul. Van esetleg valami baja,vagy cicáknál egy szokás az ilyen.
2023. márc. 26. 22:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
0%
Adj Uram örök nyugodalmat neki és az örök világosság fényeskedjék neki nyugodjék békében az Úr Jézus szent nevében Amen
2023. márc. 27. 10:48
 12/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat/ de nem zártam be a macskát,kóbor macska,tudom hogy szabadságra vágyik,mindt mindenki az ajtó kinti oldalán volt, az alatt a két nap alatt,minden 5-percben megnéztem hogy jól van e. Simogattam,és kapott enni is,evett. De két nap után,már elment,reggel megint itt volt nálunk. A gazdájának szerintem nem kell,mert hírdettem is nálam van,ha valaki keresné
2023. márc. 28. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!