Miert van az hogy a macskam bent bujik meg itt alszik mellettem de kint hiaba hajolnek le akar megsimogatni is, elszalad?
kinti benti cica volt
de mar csak benti
heti 1x kiviszem hamon
de most megijedt a kutyaugatastol es elszaladt volna igy kikapcsolodott a ham
es kibujt belole
alig tudtam elkapni, ezert sem engedem ki mert nem hallgat ram es nagy veszelyben van hisz sok a kobor kutya
es kicsit fogykos a macskam mert azthiszi neki mehet egy nagy nemetjuhasznak isXDDD szoval igen
a legjobb neki bent
de nyaron szeretnem kiengedni
nemtudom mit tegyek, hogyan tanitsam meg neki hogy nem szabad akkor elszaladni
(bocsanat lehet szarul fogalmaztam)
Sehogy nem tanitod meg neki. A macskad megijedt, osztonosen menekulni probalt.
Inkabb arra koncentralj, hogyha ki is akarod vinni hamon, az normalis es biztonsagos legyen, hogy ilyen ne fordulhasson elo tobbet!
hat hiaba probalok szomszed kutyak ugatnak o fel, megijed, illetve a mienk is a hatso udvarban ugat
ezert probalom elol setaltatni
eddig ezzel nem is volt problema
de most nagyon megijedt
viszont nem ez volt a kerdes hanem hogy ham nelkul akkor lehetetlen megtanitani hogyha szolok neki odajon, es nem fut el? az udvarob persze
Nem lehet megtanitani, mert az osztont meg mindig nem tudod belole kinevelni, tehat ha megijed, menekulni fog.
De minek akarnad kiengedni? Eleg gaz helyen elsz ebbol a szempontbol. Miert kockaztatnal?
azert nem akarom "fogsagban" felnevelni
mert imadott alapbol az udvaron lenni
kb fel eve van az hogy nem engedem ki
de azert ha jon a jo ido nem szeretnem hogy csak az ablakobol nezegessen ki
hammal nem olyan, mint amikor szaladgalhat barmerre
igazabol ha hallgatna ram nem lenne annyira problema
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!