Miért kapott oda a macskám, miközben simogattam?
Figyelt kérdés
Ma megsimogattam a macskámat, és többször odakapott a kezemhez, nem szokott amúgy agresszív lenni, nem értem.2023. márc. 26. 22:26
1/10 anonim válasza:
Nekem gyakran oda szokott kapni, de az én macskám ezt játékból teszi.
3/10 anonim válasza:
Gyurcsány miatt! Mindenért ő a hibás!
4/10 anonim válasza:
Azért, mert macska. Ha ő azt mondja, hogy NE simogasd, akkor te NEM fogod simogatni. Nagyon remélem, hogy megértetted, kétlábú.
Üdv:
Don Gatto
5/10 anonim válasza:
Csak odakapott, vagy fujt es/vagy vernyakolt is? Kieresztett karmokkal csapott oda, vagy behuzott karmokkal? Melyik testreszet erintetted meg? Tobbfele oka lehetett, peldaul (1) fajlalja valamijet, es te veletlenul hozzaertel, (2) rossz hangulata volt, (3) a legkori viszonyok miatt a szorzete telitodott elektromossaggal (ilyenkor pattogni szokott a szore), (4) jatszani akart, (5) egyeb. A fenti kerdesek alapjan talan meg lehet allapitani, mi volt az oka.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem fújt, a karmát kieresztette, mert a nadrágomba beleakadt a karma.
2023. márc. 27. 08:40
7/10 anonim válasza:
Akkor valoszinuleg nem volt igazan merges. Ha valoban agressziv, azt az arcmimikajan es a hangjan is eszre lehet venni (hatrahuzott ful, osszerancolt orr, fujas, stb.).
8/10 NTBS válasza:
Játékból vagy valami fájdalma volt ott ahol simogattad.
9/10 anonim válasza:
Mert cicából van. Folyton ezt csinálják, ne vedd magadra, ettől még ugyanúgy szeret :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!