Nem mozdul a macskám, az ajtónk előtt már két napja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kóbor macska volt,és úgy fogadtam be,már három hete hogy nálunk van. Viszont, mindig ott van az ajtó előtt már két napja,és egyáltalán nem mozdul. Van esetleg valami baja,vagy cicáknál egy szokás az ilyen.2023. márc. 26. 22:38
1/12 anonim válasza:
lehet hogy mégis tartozott valakihez és visszavágyik, vagy csak ki vágyna a szabadba a megszokott életébe, vagy csak kimenne kicsit, szüksége van csavargásra
3/12 anonim válasza:
Nem, nem szokás. El kéne vinni állatorvoshoz, de minél előbb.
4/12 anonim válasza:
Engedd ki, 3 hét után már nem megy el. Ha nem engeded ki és kijárós volt, el fog pusztulni a depitől.
5/12 anonim válasza:
Nekem mondjuk nem teljesen tiszta, hogy a macska most az ajto benti oldalan van vagy kinti.
De amugy meg nem, nem pusztul el a “depitol” ha bent tartja.
A macska 3 hete van nalad, de 2 napja nem mozdul. Na akkor szerinted ez normalis kerdezo? Ugye, hogy nem.
Valami baja van!
6/12 anonim válasza:
Én azért megnézném, hogy lélegzik-e.
7/12 anonim válasza:
Ha bent tartod, akkor nyílván menne kifelé, mivel a kinti élethez szokott. Ha ivaros, és/vagy van eredetileg gazdája, akkor ez is az oka lehet, hogy ki akar menni.
8/12 anonim válasza:
Most komolyan, nem esik le neked ebből, hogy Ki Akar Menni, Einsteinkém?
10/12 anonim válasza:
mit nem lehet ezen megérteni már bocsánat de csak a zsibbadt agyuak nem értik meg elment a menyországba !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!