SOS!!Van esélyük felépülni a mérgezésből?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 cicámat nagy valószínűséggel lemérgezték (valószínűleg Szombaton) Vasárnap vettük észre hogy nem olyan a kedvünk, Hétfő reggelre nem akartak felállni enni-inni szüleim egyből vitték őket az orvoshoz kaptak infúziót megvizsgálták őket, Kedden pedig a veséjüket megnézték ultrahanggal, a doki gyanúja a mérgezés vagy idült veseelégtelenség de valószínübb sajnos a mérgezés. Fecskendővel itatjuk őket és tápszerrel, felállni az egyíkőjük dölöngélve de feltud, pisilni is töbször belement az alomba a másikójuk sajnos nem nagyon tud már felállni. Tudom nagyon kevés az esély hogy felépüljenek de akivel történt hasonló annak mi lett a cicájával?2023. márc. 1. 18:44
53/59 anonim válasza:
De miért lettem lepontozva mert elmondtam, hogy a macska egy élőlény nem egy szájb@kúrt eszköz.A macska egy állat nem egy tárgy.Kösz mindenkinek én mindenkit csak felpontoztam
54/59 anonim válasza:
Aki nem vigyáz rá, és hagyja, hogy kószáljon, amivel kockáztatja, hogy a macska megsérülhet, meghalhat, annak fogyóeszköz a macska, ha nem fogyóeszköznek tekinti, akkor meg ne engedje kószálni. Akit szeretünk, azt megóvjuk a bajtól, nem akarjuk, hogy idő előtt meghaljon.
55/59 anonim válasza:
Hát mi engedjük kószálni mivel olyan helyen élünk.De nem hinném, hogy ne lenne megoldhatatlan max ha minden cérna szakad akkor csak a kertbe mehetne ki mert a kerítés "macskabiztos" lenne
56/59 A kérdező kommentje:
Azért kemény kijelentés hogy ők nekem csak fogyóeszközök, és kételkedni benne hogy mennyire szerettem e őket, csak úgy elárulom hogy én mindig mindent megtettem értük ami tőlem telt 15 ÉVESEN ha pénzt kaptam mindig először rájuk gondoltam nekik legyen meg minden minőségi kaja,játék egyetlen dologra nem tudtam hatásal lenni hogy bentiek legyenek. Ettől eltekintve én is pontosam tudom hogy kint tartani felelőtlenség és ha elköltözöm biztosan benti macskáim lesznek. Baj itt tényleg gyakorin hogy egyből a támadás megy egy kicsit se láttak bele rohadtul nem hogy egy 15 éves gyereknek mekkora hatása lehet erre…
2023. márc. 21. 18:17
57/59 anonim válasza:
Nem te vagy a felelőtlen 15 évesen, hanem a szüleid, akik felnőttek. Ma beszélgettem az egyik macskás szomszédommal, 15 éves a benti macskájuk.
58/59 anonim válasza:
Azért arra vessünk már egy pillantást, hogy a macskabiztos kerítésnek mennyibe fáj métere, és hogy honnan kell rendelni, jó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!