Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS!!Van esélyük felépülni a...

SOS!!Van esélyük felépülni a mérgezésből?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 cicámat nagy valószínűséggel lemérgezték (valószínűleg Szombaton) Vasárnap vettük észre hogy nem olyan a kedvünk, Hétfő reggelre nem akartak felállni enni-inni szüleim egyből vitték őket az orvoshoz kaptak infúziót megvizsgálták őket, Kedden pedig a veséjüket megnézték ultrahanggal, a doki gyanúja a mérgezés vagy idült veseelégtelenség de valószínübb sajnos a mérgezés. Fecskendővel itatjuk őket és tápszerrel, felállni az egyíkőjük dölöngélve de feltud, pisilni is töbször belement az alomba a másikójuk sajnos nem nagyon tud már felállni. Tudom nagyon kevés az esély hogy felépüljenek de akivel történt hasonló annak mi lett a cicájával?

2023. márc. 1. 18:44
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
91%

Nem biztos, hogy direkt tortent a mergezes. Lehet, csak valaki kint felejtett a sajat kertjeben valahol valamit, a macskak megkostoltak, aztan ennyi.

En is muszaj voltam egyszer merget kirakni, sok egerunk volt a mellekepuletben.

Mondjuk nalunk nem igazan van sok kobor macska, meg nem is kozponti helyre raktam, szoval remenyeim szerint egyet se sikerult veletlenul megmergeznem, de arrol en nem tehettem,ha esetleg belezabalt valamelyik, nem nekik szantam...

2023. márc. 1. 20:28
 22/59 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ja az esetek többsége így történik meg de van hogy megeszi a patkány a macska meg elkapja és a patkányt eszi meg.
2023. márc. 1. 20:36
 23/59 anonim ***** válasza:
56%
Rágcsálómérget pedig pont csak úgy szabad kitenni hogy más állat ne férjen hozzá.
2023. márc. 1. 20:41
 24/59 anonim ***** válasza:
90%

En ugy probaltam kitenni 23-as, irtam is.

De honnan a fenebol tudnam, ha egy macska esetleg valahogy megis hozza tudott ferni? Nem tudtam 0-24-ben figyelni.

Vagy esetleg ha megzabalt 5 mergezett egeret?

Azt gondolom, hogy talan nem kene hagyni koborolni a macskakat es akkor mindenki elhet ugy, ahogy akar. En nem vagyok felelos a szomszed allataiert amugy, de mindegy.

Bar mint mondtam, nalunk nagyon keves macska van, hala az egnek. Gondolom ezert is volt sok eger...:) De en sose tartanek kint macskat, szoval emiatt nem akartam egyet se.

2023. márc. 1. 20:47
 25/59 anonim ***** válasza:
19%
A Benti macska beteges tüneteket produkál.Megőrül a lakásban és egy nem normális NPC lesz belőle.Ha kint van lehet hogy nem 20 évet él hanem 15 öt de legalább nem 20 végigszenved hanem 15 öt élvez
2023. márc. 1. 20:50
 26/59 anonim ***** válasza:
100%
Onnan lehet tudni hogy etetődobozban kell kihelyezni.
2023. márc. 1. 20:53
 27/59 anonim ***** válasza:
70%

Ez függ attól,mennyi mérget ettek/ittak meg.Sajnos nekünk is van fagyállóval tapasztalatunk és ott nem élte túl a cica.A saját cicámat patkány méreggel mérgezték meg és ő sem élte túl akárhogyan küzdöttünk érte az orvossal.

Szurkolok,hogy felépüljenek!

2023. márc. 1. 21:57
 28/59 anonim ***** válasza:
36%

#25 Az én tapasztalataim alapján nem él addig. 3 kinti macskám volt, mind a hármat elütötték, vagy lemérgezték 1 éves kora előtt. Egy csendes kisváros, majdnem forgalommentes szélén.

Azóta sem volt macskám, mert teljesen bezárni nem akarom, de a kinti tartást sem támogatom (igen tudom, macskabiztos kerítés, vagy kifutó lenne a megoldás).

2023. márc. 2. 01:01
 29/59 anonim ***** válasza:
70%
A mienk már 5 éves.Ugyanakkor van a szülinapja mint nekem
2023. márc. 2. 08:41
 30/59 anonim ***** válasza:
64%
Hogy vannak?
2023. márc. 2. 16:47
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!