Miért jó, hogy van macskád? +Milyen a "személyisége" ?
3 cicánk van.
5 éves kandúr : nagyon jófej cica, jól viselkedik, bújik, dorombol, de csak ha ő akar, megengedni h felvedd, de nem a kedvence. Ölbe szívesen jön, de csak ha akar. Mániája h követ, főleg reggelente. Más gyerekektől fél, a fiamtól nem (6 éves), ha gyerek van nálunk elbújik. Amúgy társas lény.
5 éves nőstény cica : nagyon magának való, csak nekem dorombol, azt is ritkán. Felvenni nem lehet, simogatni se nagyon, max ha ő kéri, az 3 simítást jelent. Nem olyan félős, merész cica, többi macskát csak elviseli. Minket messziről tart szemmel, van h a sarokból figyel, éa úgy dorombol nekem, de oda nem jönne. Akármilyen is, ő a szívem csücske, mert én tudom milyen kis ragaszkodó a szíve mélyén.
9 hónapos kiskandúr : vele még csak ismerkedünk, nagyon jó indulatú macska, nagyon emberközpontú, sokat dorobol, igazából a tipikusan azt csinálsz vele amit akarsz, csak szeresd. Utcáról mentettük, nagyon hálás. Ő a legkezesebb macskánk. A másik kandúrral nagyon jóban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!