Miért jó, hogy van macskád? +Milyen a "személyisége" ?
Vígasztalni jön, ha rossz kedvem van, lehet vele játszani, nagyon aranyos, mikor alszik és horkol.
A mi cicánk elég beszédes, mindig nyávog, ha embert lát. Imád bújni, napi 5-10 órákat fekszik különféle emberekkel. Kis zabagép, ha üres a tálja, mindig nyávog, hogy adjunk neki enni. Karmolászni is szeret (embert, nem bútort). Kinti-benti macska, de max ilyen légvonalban 100-200 méterre megy el, általában csak kimegy a kertünkbe elvégezni a dolgát vagy fog galambot, verebet, egeret, esetleg cickányt. Ja és mindenkivel meg akarja szerettetni magát, aki azt mondja, hogy "amúgy én nem szeretem annyira a macskákat" és így hopp, felugrik az ölükbe dorombolni.
10 éves lesz májusban, ivartalanított kandúr
Mindennapjaimra garantálnak minimum egy mosolyt.
Komolyan mondom ahány macska, annyi személyiség, erre csak akkor jöttem rá, mikor 5 macskám volt. Esküszöm, mindegyik más és más.
pl. fekete-fehér cicánk a fejünkre is rámászik szeretetéből, de a kandúr cicánk tipikusan az a "Hagyjál már a p*csába" fajta cica. Ő csak ritkán bújik, de szokott hemperegni szeretetében is.
Megfogja az egeret.
Nagyon tud szeretni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!