Őszintén a macska tényleg megérzi az ember lelki állapotát?
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 00:36
1/12 anonim válasza:
A kutya egyértelműen igen, szóval alighanem a macska is.
2/12 A kérdező kommentje:
Tehát ha nem vagy teljesen higgadt lenyugodva ilyesmi ezt megérzi ?
2023. febr. 18. 00:43
4/12 A kérdező kommentje:
Nem semmi igazából
2023. febr. 18. 00:46
5/12 anonim válasza:
A mi cicánk - amikor még élt szegényke - mindig jött vigasztalni, ha magam alatt voltam. Úgy is becéztem, hogy Lelki Radír, bár a neve Frici volt hivatalosan. Néha annyira vigasztalt a dorombolása, hogy el is felejtettem a problémám.
6/12 anonim válasza:
Mivel nem tudnak beszélni, ezért az állatok sokkal jobban veszik a nonverbális jeleket, mint az emberek. Ők csak ezek alapján nyerhetnek információkat a környezetükben lévő többi állatról. Főleg az utódaikat gondozó állatoknál nagyon fejlett a mikrogesztusok felismerése.
7/12 anonim válasza:
Őszintén az ember tényleg megérzi a macska lelki állapotát?
8/12 anonim válasza:
Igen. Tudják, ha szomorú vagy, odajönnek vigasztalni. Azt is tudják, ha beteg vagy. Mikor még éltek a cicáim, sokat segítettek, ha magam alatt voltam.
N
9/12 anonim válasza:
Persze, megérzik. Csak nem érdekli őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!