Becsaltam a häzba egy aranyos kandurt, mi lesz vele?
Ha kobor macska, meg is tarthatod nyugodtan, elobb-utobb kijonne es megbaratkozna veled is.
Jobban jarna, a macskak nem az utcara valok.
Es most ennek mi ertelme volt? Az udvaron nem tudod simogatni? Ha nem tudod simogatni, akkor mibol gondoltad, hogy bent konnyebb lesz?
Most azt tudod tenni, hogy varsz, lehetoleg menj ki abbol a szobabol, ahol a macska van. Minden ajto legyen nyitva, ha szerencsed van, kimegy es nem hugyozza ossze a hazat.
Ha rémült a cica egy darabig nem fog előjönni.
Próbáld meg egy kis étellel előcsalogatni.
Hagyd nyitva az ajtókat, ha úgy érzi biztonságos akkor ki fog szaladni.
Szal becsaltál egy kóbor macskát a házba, rázártad az ajtót, mostmeg picsogsz hogy nem akar elmenni.
Hogy lehet valaki ennyire debil, komolyan...🤦♂️
Nem így kell macskát szelídíteni.
Hanem először csak kaját kell neki dobálni, aztán megvárni, hogy ő maga hozzád érjen. Akkor már esetleg lehet simogatni, ha hagyja. Ha hagyja, utána neked nem lesz nyugtod tőle :D Én így szereztem egy jóóóó nagy szürke kandúrt, pedig öreg macska, legalábbis annak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!