Mennyire nehéz egy eltűnt macskát megtalálni?
3, kijárós macskának a nyakába olyan nyakörvet lehet akasztani, ami ha felakad a macska vele valahol, egyből kioldódik. Különben a macska felakasztja magát (és ott fullad meg). Mivel kerítés alatt átmásznak és mindenfelé bebújkálnak.
Szóval ezzel jóeséllyel azt találod meg, hol hagyta el a nyomkövetőt.
Sokkal egyszerűbb nem kiengedni a saját kertből, ha már kinti-benti. Így a szomszédok se hisztiznek hogy odajár a cica, akár sétálni, akár kunyerálni, akár szrni. És a macsek is garantáltan megvan.
Hát én egyszer konkrétan jártam az utcákat, ciccegtem meg becsöngettem mindenhova. Senki nem látta, végül éjjel a nevére visszanyávogott. A szembeszomszéd hátsókertjében volt, nem tudott visszajönni, 5 hónapos volt kb. Azóta se megy sehova , 2 és fél éves dagi🙃. Szóval ilyen is van.
Idegen szólítására kétlem, hogy visszaszólna a macska. Írd fel a telefonszámjukat és járj nyitott szemmel, hátha meglátod.
"végül éjjel a nevére visszanyávogott. A szembeszomszéd hátsókertjében volt, nem tudott visszajönni, 5 hónapos volt kb. Azóta se megy sehova , 2 és fél éves dagi🙃"
❤🥰😻💕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!