Eltűnt az 5,5 éves ivartalanított, nőstény cicám, hazajön még vajon?
Figyelt kérdés
Kinti-benti cicáról beszélünk, éjszaka általában kint van a másikkal együtt, hajnalban már itt várnak az ajtó előtt, jönnek kajálni. Kertes házban élünk, az udvaron élnek jóformán. Napközben is ha kinézek bármelyik ablakon, itt pihennek a kertben, nem szoktak elmászkálni. (Tudtommal legalábbis.) Nőstény, 5 és fél éves, ivartalanított. Nagyon hiányzik és féltem, sírva kerestem ma is a kertben, dehát ha itt lenne, már biztosan jött volna..Szombat este van, csütörtök délután láttuk utoljára. Van mellettünk egy kis erdő, de nem nagyon szoktak onnan átjönni ide állatok, tudomásom szerint egy róka nem menne neki, más nagyobb állat meg nincsen erre. Őzek vannak még. Kutyákat sem nagyon láttam mászkálni errefelé. Van esély rá, hogy hazajön? Sosem csinált még ilyet..Főleg ebben a sz@r, esős időben nem értem, hogy hova mehetett..2023. jan. 21. 22:42
21/25 anonim válasza:
Nekünk anno, mikor még kijárós macskánk volt, akkor 3 napig nem jött haza, mert egy "kedves " szomszéd befogadta mondván, hogy nincs gazdája szegénynek. Egyébként egy gyönyörű, hatalmas, ivartalan perzsa macska volt :D
Egy ismerősünk mondta el, hogy ellopta a macskánkat.
Remélem előkerül a tiéd is 💕
Írj, hogy mi lett vele.
22/25 anonim válasza:
Még simán visszajön. A macskák ilyenek, sokat bóklásztak a mieink is.
Majd írd meg, hogy mi lett vele.
Szorítok, hogy hamarosan jó híred legyen!
23/25 A kérdező kommentje:
Nem került meg sajnos a cicus...😭
2023. jan. 30. 20:55
24/25 anonim válasza:
Nyugi, itt a kommentelők nagy része csak marhaságokat ír és tudás és tapasztalat híján pontozgat le másokat. De mint többen írtuk, nekünk valós tapasztalat alapján volt olyan, hogy hetekre, hónapokra elkóborolt és mégis visszajött. Nem szabad elbízni magad és a legrosszabbra is fel kell készülni, de te nem tudsz mit csinálni. Bízz benne és reménykedj, hogy majd valamikor hazakászálódik. Mi pedig várjuk a fejleményeket! :)
25/25 anonim válasza:
Nagyon sok cicáról hallani, hogy chip volt beültetve a cicába, és még évek mulva is megtalálják a gazdáját. Aki nagyon szereti a cicáját, nem kerül sokba beültetni ezt a chipet, és ha megszökik a kis bandita, bárhol legyen, egyszer megkerül!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!