Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt az 5,5 éves ivartalanít...

Eltűnt az 5,5 éves ivartalanított, nőstény cicám, hazajön még vajon?

Figyelt kérdés
Kinti-benti cicáról beszélünk, éjszaka általában kint van a másikkal együtt, hajnalban már itt várnak az ajtó előtt, jönnek kajálni. Kertes házban élünk, az udvaron élnek jóformán. Napközben is ha kinézek bármelyik ablakon, itt pihennek a kertben, nem szoktak elmászkálni. (Tudtommal legalábbis.) Nőstény, 5 és fél éves, ivartalanított. Nagyon hiányzik és féltem, sírva kerestem ma is a kertben, dehát ha itt lenne, már biztosan jött volna..Szombat este van, csütörtök délután láttuk utoljára. Van mellettünk egy kis erdő, de nem nagyon szoktak onnan átjönni ide állatok, tudomásom szerint egy róka nem menne neki, más nagyobb állat meg nincsen erre. Őzek vannak még. Kutyákat sem nagyon láttam mászkálni errefelé. Van esély rá, hogy hazajön? Sosem csinált még ilyet..Főleg ebben a sz@r, esős időben nem értem, hogy hova mehetett..

2023. jan. 21. 22:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

Az én cicám se került elő és gyanús volt nagyon már két nap után miután kiderült hogy elütötte az autó és a szomszéd meg el is ásta mert nemrég költöztek ide és nem tudta hogy kié

Borzalmas volt, mindig megjött. 13 éves ivartalanított kandúr de szeretett csavarogni

Aztán ez a szembeszomszed kiàsta nekem és én temették el szegény cicàmat

Remélem a te cicàd meglesz. De én is rögtön éreztem hogy baj történhetett.

És még az fájt a legjobban hogy egészséges cica volt.

2023. jan. 22. 05:07
 12/25 NTBS ***** válasza:
100%
Van rá esély. Bízzunk benne.
2023. jan. 22. 05:48
 13/25 anonim ***** válasza:
57%

Lehet, másik cica van ott valahol, és emiatt fél visszamenni.

Nagyon a kint hagyott kajákra mennek, én is ideszoktattam 1x egy csíkost, azóta jött egy másik csíkos, azóta nagyon ritkán jön az 1-es számú.

Területek szerint élnek, és nagy rivalizálás folyik.

Volt, hogy fél év után került elő nekünk valamelyik.

Aki meg azt mondja, tartsd bent a macskád, az egy gyökér, és sosem volt macskája.

Kertes házban, KÉPTELEN vagy bent tartani macskát, tahókám.

2023. jan. 22. 06:56
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy ők nem mennek ki egy dolog, de ha más állat bemegy, macska, és kikergeti őket - vagy olyan, amelyik meg is ölheti.

Ha szereted a macskádat, felügyelet nélkül nem engeded ki, vagy így jársz.

2023. jan. 22. 07:11
 15/25 anonim ***** válasza:
57%

Valami van a levegőben, mert csupa bunkó válasz érkezik mindenhol (vagy csak valakinek rosszkedve van).

Az enyemnel 2 hét volt az eltűnés rekord.

2023. jan. 22. 07:13
 16/25 anonim ***** válasza:
52%

Előkerülhet még, de ezt mi nem tudhatjuk.

Rókák lazán megeszik a macskát, de minimum megfojtják. Ahogy ki is lőhetik, meg is mérgezhetik, elüthetik. Erdős részeken a "felelős" kutyagazdik pórázról engedett kutyái sokszor szaladnak "felelős" macskagazdik kóborló macskái után, és általában nem játszani akarnak.

A kinti macska fogyóeszköz, úgyhogy szokj hozzá a gondolathoz és érzéshez, hogy nem tudod, előkerül-e még élve, mert egyszer úgyis végleg eltűnik.

2023. jan. 22. 08:18
 17/25 anonim ***** válasza:
91%
Még simán hazamehet.
2023. jan. 22. 09:29
 18/25 anonim válasza:
70%

Anyukám kinti nőstény cicája rendszeresen eltűnik 3-4 hétre is akár. Szóval még ne aggódj, előkerülhet.

Viszont ez egy jó alkalom lehet, hogy átgondoljátok a macskatartást. Nem véletlenül mondják sokan, hogy a benti cicák élettartama hosszabb, illetve azt is fontos megjegyezni, hogy a macskák jelentős pusztítást végeznek a madárállományon.

2023. jan. 22. 13:41
 19/25 anonim ***** válasza:
35%
Mostmar legalább rájön a sok kinti - benti macskás néni és bácsi, hogy bármikor elszökhet a cica....
2023. jan. 22. 14:04
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Vmi újság a cicádról?
2023. jan. 25. 23:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!