Eltűnt az 5,5 éves ivartalanított, nőstény cicám, hazajön még vajon?
Az én cicám se került elő és gyanús volt nagyon már két nap után miután kiderült hogy elütötte az autó és a szomszéd meg el is ásta mert nemrég költöztek ide és nem tudta hogy kié
Borzalmas volt, mindig megjött. 13 éves ivartalanított kandúr de szeretett csavarogni
Aztán ez a szembeszomszed kiàsta nekem és én temették el szegény cicàmat
Remélem a te cicàd meglesz. De én is rögtön éreztem hogy baj történhetett.
És még az fájt a legjobban hogy egészséges cica volt.
Lehet, másik cica van ott valahol, és emiatt fél visszamenni.
Nagyon a kint hagyott kajákra mennek, én is ideszoktattam 1x egy csíkost, azóta jött egy másik csíkos, azóta nagyon ritkán jön az 1-es számú.
Területek szerint élnek, és nagy rivalizálás folyik.
Volt, hogy fél év után került elő nekünk valamelyik.
Aki meg azt mondja, tartsd bent a macskád, az egy gyökér, és sosem volt macskája.
Kertes házban, KÉPTELEN vagy bent tartani macskát, tahókám.
Az, hogy ők nem mennek ki egy dolog, de ha más állat bemegy, macska, és kikergeti őket - vagy olyan, amelyik meg is ölheti.
Ha szereted a macskádat, felügyelet nélkül nem engeded ki, vagy így jársz.
Valami van a levegőben, mert csupa bunkó válasz érkezik mindenhol (vagy csak valakinek rosszkedve van).
Az enyemnel 2 hét volt az eltűnés rekord.
Előkerülhet még, de ezt mi nem tudhatjuk.
Rókák lazán megeszik a macskát, de minimum megfojtják. Ahogy ki is lőhetik, meg is mérgezhetik, elüthetik. Erdős részeken a "felelős" kutyagazdik pórázról engedett kutyái sokszor szaladnak "felelős" macskagazdik kóborló macskái után, és általában nem játszani akarnak.
A kinti macska fogyóeszköz, úgyhogy szokj hozzá a gondolathoz és érzéshez, hogy nem tudod, előkerül-e még élve, mert egyszer úgyis végleg eltűnik.
Anyukám kinti nőstény cicája rendszeresen eltűnik 3-4 hétre is akár. Szóval még ne aggódj, előkerülhet.
Viszont ez egy jó alkalom lehet, hogy átgondoljátok a macskatartást. Nem véletlenül mondják sokan, hogy a benti cicák élettartama hosszabb, illetve azt is fontos megjegyezni, hogy a macskák jelentős pusztítást végeznek a madárállományon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!