Mit szólnátok, ha vendégségbe mennétek?
Arra gondoltam, hogy rászoktatom a cicámat a rendes wc használatára. Elég praktikusnak tűnik, de kicsit félek, hogy mit gondolnak majd, ha vendégek jönnek hozzánk. Ti mit szólnátok, ha valahova átmennétek és a macska is használná a wc-t?
Természetesen többször fertőtlenítenék. Meghagynám a rendes almot is, hogy azt is tudja használni akár.
Én mindig "kitapétázom" a klotyót mielőtt ráülök, teszek az ülőkére papírt, sokszor még belülre is teszek wc papírt. A lényeg, hogy ezért nem zavarna.
Több videó is van a Youtube on ahol a macska a klotyoba kulázik. Jó fejek nekem tetszik a módszer.
A mi kinti-benti cicánk (alom nincs a lakásban) a zuhanyba csinálta 2x amikor bent felejtettük, mert elbujt. Domestos és kész, nem kellett túlparázni, bár van igazsága nem kevés 00:40 nek is
A macska nem az vécéülőkére fog kakilni és pisilni, hanem bele a vécécsészébe.
Csak a mancsai fognak érintkezni az ülőkével.
A kakit, pisit a gazdi nyilván lehúzza.
A macska általában nem pisil és kakil sokszor egy nap.
Az ülőkével nem érintkezik az emberi nemi szerv, sem a fenék, hanem a combok.
De valóban le lehet takarni vécépapírral az ülőkét.
Én is szoktam ezt a módszert alkalmazni. (Más is írta fentebb.)
Kérdező, szerintem nyugodtan tanítsd meg a macskának és a továbbiakat majd meglátod.
Gondolom, annyi vendég nem jár hozzátok, hogy másokon múljon.
Te életed.
A macskát meg lehet tanítani rá, hogy lehúzza :)
Feltéve, ha nem a régi, húzós van hanem olyan, ami kallantyús.
Az alomban büdösödik, hiába kaparja el, és hiába tisztítasz napi 2x almot.
arra senki nem gondol, hogy ha nem tudja elkaparni a macska, az frusztrálhatja?
kb mint az ugatás gátló nyakörv...
Nálunk nem frusztrálta a macskát, mint írtam, magától tanulta meg a wc-be intézést és direkt tetszett neki.
És ez az egész téma nagyon távol áll az ugatást gátló nyakörvtől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!