Mit szólnátok, ha vendégségbe mennétek?
Arra gondoltam, hogy rászoktatom a cicámat a rendes wc használatára. Elég praktikusnak tűnik, de kicsit félek, hogy mit gondolnak majd, ha vendégek jönnek hozzánk. Ti mit szólnátok, ha valahova átmennétek és a macska is használná a wc-t?
Természetesen többször fertőtlenítenék. Meghagynám a rendes almot is, hogy azt is tudja használni akár.
Nagyon jó ötlet megtanítani erre a macskát. Nekünk régebben az egyik macska magától csinálta. Nem idomította senki. Viszont nagyon érdeklődő volt a wc-zéssel kapcsolatban. Bejött velünk a mellékhelyiségbe és pl amikor lehúztuk a wc-t, akkor mindig 2 lábra állt, a mellső lábaival feltámaszkodott a peremre/ülőkére és belenézett a wc-be. Szerintem valahogy összerakta magában, hogy hogyan működik. Annyiszor megnézte. Nagyon aranyos volt.
Benti macskáról van szó.
Hihetetlenül okosak tudnak lenni.
Amúgy ez még abból a korszakban történt, amikor nem volt még internet Magyarországon.
Azóta persze láttam a yt-on, hogy más macskák is csinálják.
Egy szó, mint száz, szerintem jó ötlet, ha oda intézi a dolgát, sokkal jobb, mint az alom.
Persze, amellett lehet alom is.
Hat ez nem ket perc lesz,szoval en ennyire elore nem aggodnek, az is lehet, hogy evek, mire raszokik. Nem tudom hany wc-d van, de ha csak egy, kb meg se probald, mert kozben te se fogod tudni hasznalni a wc-t, hiszen allandoan ott lesz a wc-re teheto alom. Pontosabban korulmenyes lesz neked a wc hasznalat a szoktatas idoszaka alatt.
Ilyesmire gondolok, igy szoktak nekik tanitani, ilyesmi modszerekkel:
De hajra :D
(....szeretném jelezni, hogy a 6. választ nem én írtam.
Üdv, a 2. válaszoló)
Ha az alomba végzi a nagydolgát, akkor meg ott büdösödik, nem?
És csak egyszerűbb lehúzni a WC-t, mint az almot kicserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!