Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Fú, lehet, h hülyeséget...

Fú, lehet, h hülyeséget csináltam, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Tehát ma délután láttam a piactéren 4 db kb. 1 hónapos, vagy még annál is fiatalabb kismacskát, aztán egy járókelő mondta, h nincs gazdájuk csak itt vannak mindig a piacon állítólag.....aztán hazafelé gondolkoztam, h nem-e lenne jobb elhozni őket, mert pont ott van mellette egy elég forgalmas út, aztán végül visszamentem, és elhoztam, de csak kettő volt már ott, a többit nem találtam sehol.

Most viszont nem tudom, h nem-e volt rossz döntés, h azt a kettőt elhoztam, mert 1.lehet, h az anyjuk keresi most őket, meg 2. a másik kettő keresi a testvéreit....meg mondjuk egyébként is már 12 macskám van ezeken kívül.

Sztetek mi lenne a legjobb? Vigyem vissza őket, vagy maradjanak inkább?? Viszont ha visszavinném őket, akkor attól tartok, h előbb utóbb kimennek az útra, aztán elüti őket egy kocsi....meg hát így is elég sok macskám van, de sajnálom ezeket is.Ti mit tennétek? Adjatok tanácsot !! :))) :D

2010. okt. 2. 19:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
szval úgy értem, ha ha ott lesz, akkor az anyacicát is elviszem ;)
2010. okt. 2. 21:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Nah, visszamentem ma, de nem voltak már ott a többi cicák, akkor megkérdeztem vmi nénit, aki ott árul, h nem-e látta őket valahol, és mondta, h tegnap elvitt kettőt egy hölgy, gondolom pont az idő alatt miközben én tegnap indultam vissza a macskákért, ezért is találtam csak kettőt ott, a lényeg, h jó helyen vannak ők is.Érdeklődtem az anyacica felől is, de a néni azt mondta, h sohasem látta a kicsik körül, lehet, h eltévedt az összes testvér így csoportosan....amúgy még többen voltak, de az a néni, akit megkérdeztem is vitt belőlük még korábban....mind1 végül is jól alakult így akkor minden.....csakhogy attól tartok, h én meg most nem igazán fogom tudni magam rávenni, h vkinek odaadjam azokat, akik nálam vannak :P :))).....olyan kis hálásak voltak reggel is, amikor vittem nekik kaját, meg bújtak.....tudom, h a 12 is sok már, de akkor is....nem akarok megválni most már ezektől sem :DDD.....mondjuk ha tavaly nem ütötte vna el egy kocsi két macskámat, akkor amúgy is 14 lenne most is :D Viszont most már tényleg le kell állnom, különben nyithatok lassan egy állatmenhelyet xD
2010. okt. 3. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!