Fú, lehet, h hülyeséget csináltam, ti mit tennétek?
Tehát ma délután láttam a piactéren 4 db kb. 1 hónapos, vagy még annál is fiatalabb kismacskát, aztán egy járókelő mondta, h nincs gazdájuk csak itt vannak mindig a piacon állítólag.....aztán hazafelé gondolkoztam, h nem-e lenne jobb elhozni őket, mert pont ott van mellette egy elég forgalmas út, aztán végül visszamentem, és elhoztam, de csak kettő volt már ott, a többit nem találtam sehol.
Most viszont nem tudom, h nem-e volt rossz döntés, h azt a kettőt elhoztam, mert 1.lehet, h az anyjuk keresi most őket, meg 2. a másik kettő keresi a testvéreit....meg mondjuk egyébként is már 12 macskám van ezeken kívül.
Sztetek mi lenne a legjobb? Vigyem vissza őket, vagy maradjanak inkább?? Viszont ha visszavinném őket, akkor attól tartok, h előbb utóbb kimennek az útra, aztán elüti őket egy kocsi....meg hát így is elég sok macskám van, de sajnálom ezeket is.Ti mit tennétek? Adjatok tanácsot !! :))) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!