Mennyire kell félnem a cicáktól?
Van rá esély hogy a kis karmukkal megtámadnak vagy ilyesmi?
Ők is félnek tőlem meg én is félek tőlük.
Csakhogy nem a cicáknak van embere hanem az embernek van cicája. Vagy nem?
#14:
"Hát nem tudom én ilyen sunyi kétszínű kis állatoknak tartom ezeket."
"14-Néhanyan azért hiszik igy, mert a kutyakkal hasonlitjak ossze oket."
Bocsi, hogy off, de erről jut eszembe a kutyák egy szokása, jellegzetesen kutya szokás (csupán elgondolkodtatóul):
A PITIZÉS.
Kérdező, a macskák szoktak pitizni? Nem. Legfeljebb pacsizni. A macska is idomítható sok mindenre, trükkökre, akrobata mutatványokra (lásd: youtube), de csak ha jól esik neki. Okos, független döntéshozatalra képes lények, a kutyákkal ellentétben.
És hálásak a cicák, szeretetteliek! Még gyógyítják is az emebrt ösztönösen, gyakorta az ember beteg testrészére fekszenek, és tapasztalni lehet, h hozzájárulnak az ember gyógyulásához (persze extrém esetben nem elégséges ez.)
A vadmacska, a tigris nyilván kissé mas eset, mint szelidített változataik.
Ennek ellenére a kuttyokat is bírom. :) Már amelyik nem gyilkolásra van kiképezve. Bár, az Ubul féle pitiző, vakhitű, butus kuttyok valahogy szintén nem az eseteim. De pl a szememben a golden retriver, a skót juhász, a puli például aranyos, játékos, kedves kuttyok. :) Vagy pl a hegyimentő bernáthegyi, a vizsla, stb szintúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!