Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyire kell félnem a cicáktól?

Mennyire kell félnem a cicáktól?

Figyelt kérdés

Van rá esély hogy a kis karmukkal megtámadnak vagy ilyesmi?

Ők is félnek tőlem meg én is félek tőlük.

Csakhogy nem a cicáknak van embere hanem az embernek van cicája. Vagy nem?

2022. dec. 30. 21:05
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
38%
Úristen g$ci
2022. dec. 31. 19:28
 32/33 anonim ***** válasza:
60%

#14:

"Hát nem tudom én ilyen sunyi kétszínű kis állatoknak tartom ezeket."

"14-Néhanyan azért hiszik igy, mert a kutyakkal hasonlitjak ossze oket."

Bocsi, hogy off, de erről jut eszembe a kutyák egy szokása, jellegzetesen kutya szokás (csupán elgondolkodtatóul):

A PITIZÉS.

Kérdező, a macskák szoktak pitizni? Nem. Legfeljebb pacsizni. A macska is idomítható sok mindenre, trükkökre, akrobata mutatványokra (lásd: youtube), de csak ha jól esik neki. Okos, független döntéshozatalra képes lények, a kutyákkal ellentétben.

És hálásak a cicák, szeretetteliek! Még gyógyítják is az emebrt ösztönösen, gyakorta az ember beteg testrészére fekszenek, és tapasztalni lehet, h hozzájárulnak az ember gyógyulásához (persze extrém esetben nem elégséges ez.)

A vadmacska, a tigris nyilván kissé mas eset, mint szelidített változataik.

Ennek ellenére a kuttyokat is bírom. :) Már amelyik nem gyilkolásra van kiképezve. Bár, az Ubul féle pitiző, vakhitű, butus kuttyok valahogy szintén nem az eseteim. De pl a szememben a golden retriver, a skót juhász, a puli például aranyos, játékos, kedves kuttyok. :) Vagy pl a hegyimentő bernáthegyi, a vizsla, stb szintúgy.

2022. dec. 31. 21:42
 33/33 anonim ***** válasza:
76%
Nyilvan a kerdes trollkodas, de a gci ideges macskatol jogosan fel az ember. Persze az nem az lesz, amelyik az utcan setalgat random. De bevallom, en is menekultem mar a sajat macskam elol, amikor kicsit eldurvult a jatek es elkezdett hatracsapott fulekkel, oldalazva kozeledni🤣🤣
2023. jan. 1. 02:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!