Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyire kell félnem a cicáktól?

Mennyire kell félnem a cicáktól?

Figyelt kérdés

Van rá esély hogy a kis karmukkal megtámadnak vagy ilyesmi?

Ők is félnek tőlem meg én is félek tőlük.

Csakhogy nem a cicáknak van embere hanem az embernek van cicája. Vagy nem?

2022. dec. 30. 21:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
96%

Sok cicánk volt, az egyik kifejezetten imádott buccolni, magától. :) Meg akkor is, ha becéztem, és mutattam neki a homlokomat. Tiszta erőből, vidáman nyomta oda mindig a kis buksiját a homlokomhoz. :) Kész szumó bajnok volt! :D

Nem is dorombolt mondhatni, iylenkor, hanem dörömbölt a hangszálaival. :)

2022. dec. 31. 02:05
 12/33 Darius- ***** válasza:
95%

Hazimacskatol minek ? Talan ha ralépsz a farkara véletlen, velem egyszer elofordult, akkor visszaharapott.

A vadmacska mas, azok az erdoben élnek. Mivel segitek néha allatmenhelyen,ahol beteg vadallatokkal foglalkoznak, van tapasztalatom is. Nem lehet megfogni, mert szétkarmol.Egyik alkalommal egyikuk kiszabadult és leszedett fuggonytol elkezdve mindent a helyiségben reggelre.

2022. dec. 31. 02:15
 13/33 NTBS ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag veszélytelen.
2022. dec. 31. 05:51
 14/33 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom én ilyen sunyi kétszínű kis állatoknak tartom ezeket.
2022. dec. 31. 06:00
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Az én macskám még arra is figyel, hogy meg ne harapjon véletlen, amikor kézből etetem, tök óvatosan veszi el.

Ugyanez játéknál, csak annyira harap, amennyi nem fáj, játekból.

2022. dec. 31. 07:53
 16/33 anonim ***** válasza:
Engem soha nem támadott meg sőt még pár random(de nagyon cukiiii) cicust is meg simogatta mindegyik arányosan dörömbölt, eszükben nem volt megtámadni de nem csak ezért hanem mert vagy 50x akkor vagyok mint ő és a támadása rám nézve veszélytelen. [link]
2022. dec. 31. 08:37
 17/33 anonim ***** válasza:
73%

14# nem sunyi, nem kétszínű állat a macska. Az ő életük olyan amilyen, így kell elfogadni őket.

Vannak nagyon kedves, értelmes példányok és vannak vadócok. Kutya kedvelő vagyok inkább, azért mert veszettül ugat némelyik a kerítés mögül nem utáltam meg őket. de megszerettem már a cicánkat is, amióta van saját. Cserébe nincs egér!

2022. dec. 31. 08:42
 18/33 Darius- ***** válasza:

14-Néhanyan azért hiszik igy, mert a kutyakkal hasonlitjak ossze oket.

A kutyak tulzottan ragaszkodoak, mert megvan bennuk a falka mentalitas, vagyis az embert tekinti a vezetonek igy. A tobbi allat nem ilyen. Szerethetik azok is a gazdajukat, de nem ugy tekintenek rajuk, mint a vezetojukre.

2022. dec. 31. 10:44
 19/33 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a bizonyíték. Ez a cica brutálisan megtámadja a saját gazdáját.

Nem tudom hogy túlélte-e a támadást a szerencsétlen áldozat. Erről sajnos nincs hír.

2022. dec. 31. 11:15
 20/33 anonim ***** válasza:
90%
Normális vagy kérdező?krvára lecsapod mint a legyet ha rád támad ne rettegj már LoL
2022. dec. 31. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!