Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyire kell félnem a cicáktól?

Mennyire kell félnem a cicáktól?

Figyelt kérdés

Van rá esély hogy a kis karmukkal megtámadnak vagy ilyesmi?

Ők is félnek tőlem meg én is félek tőlük.

Csakhogy nem a cicáknak van embere hanem az embernek van cicája. Vagy nem?

2022. dec. 30. 21:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%

19# Engem nem, de remélem téged meggyőzött ez a röhejes kis videócska.

Én nem tartok ezután sem a macskáktól, mer életerős normál ff. vagyok, nem besz@ri.

A videón látottak és az imént általam leírtak alapján neked viszont azt ajánlom, vedd komolyan a videót, ne menj olyan helyre ahol macskával találkozhatsz (pl.utca, mező, mezei - erdei út) és ha ezt betartod több kivétel már nem is kell, mert nem jutsz el sehova és nem kell félned hasonló "brutális" macskatámadástól. Vigyázz, ha nem várt esetben esetleg elmaradna "macskatámadás" még mindig átugorhat rád egy két bolha róluk. Az se kellemes, beszariknak egyenesen halálos, hidd el.

2022. dec. 31. 11:38
 22/33 anonim ***** válasza:
57%
Egyszerűen nem harap elég erőset se nem karmol annyira erőset, hogy egyáltalán 2 napon belül teljesen ne múljon el, kivéve ha provokálod és mélyebben belédkarmol, akkor lehet h 3 nap de hidd el ezek cukiságok a videón a csaj pedig megjátszotta magát, láttam a teljes videót is.Nyugi a kutyák sokkal de sokkal veszélyesebbek náluk
2022. dec. 31. 11:41
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

22# Igaz, nagyjából veszélytelenek a macskák, de van kivétel, tud igen nagyot harapni. Ha a bacikkal teli foga még beléd is törik, még nagyobb az esélye hogy szepszist kapsz. Anyámat úgy megharapta a saját cicánk, mert rosszkor rossz helyes simogatta (volna) meg, hogy hetekig a sebészetre járt, feketedő véna, tetanusz, sebtisztítás-fertőtlenítés, átkötözések.

Az mondjuk igaz, torokra nem megy a macska, adott esetben veszélyesebb a kutya.

2022. dec. 31. 11:50
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

11:15 19# kérdező! Keress rá a videó folytatására, úgy gondolom a folytatás az lehet, hogy leszakadt a függönykarnis ami agyonüti a gyereket és közben az állólámpa is zárlatos lesz a zuhanástól ami még jól meg is rázza az egyébként is kiszenvedő macskagazdit.

Kerül örökre az összes állatot kedves kérdező, de amíg még nem találkozol végzetesen egy cicával gyorsan küldd el a videó folytatását.

2022. dec. 31. 11:57
 25/33 anonim ***** válasza:
19%
Igazából be kell nekik adni az oltást és ha utána is megharapna se terjednek át rád semmi
2022. dec. 31. 12:39
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

25# A harapásával, karmolásával esetlegesen terjedő kórokozók ellen nem véd meg a macskának beadott oltás.

Ezzel persze nem azt mondom, hogy a kérdező, feltehetően alacsony értelmi szintjén beállított módon veszélyes állat a macska.

2022. dec. 31. 12:55
 27/33 anonim ***** válasza:
81%
25 viszont sok megelőzhető főleg ha tisztán tartod félévente egyszer (SAMPON NÉLKŰŰŰL!!!!!!!!!!!) megfürdeted ha a kis mancsa koszos sáros megtörölgeted stb.
2022. dec. 31. 12:59
 28/33 A kérdező kommentje:
Mióta láttam ezt a videót azóta rettegek a házból se merek kilépni.
2022. dec. 31. 14:34
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog bántani egy macska sem oktalanul. Eleve az (idegen) embert kerüli, fél tőle. Egyedül ami veszélyes lehet random helyzetben az egy veszett macska.
2022. dec. 31. 18:03
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

28# Nézd meg jobban a videót! Egy házban vagy lakásban történik a "szörnyű" eset.

Ebből és a következtetett logikádból azt gondolom maradj az utcán és ne menj lakásba vagy házba.

Ez most a biztonságod záloga 😉

2022. dec. 31. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!