Segítség kell. Ma reggel az udvarunkon egy nagyon rossz állapotú kóbor cica volt. Mit tegyek? Lent több.
Figyelt kérdés
Szörnyű állapotban volt, elvittük állatorvoshoz. Ki volt száradva, kérdéses volt, túléli e. Kapott infúziót, most itt pihen. Nagyon aranyos, kedves cica, dorombol, viszont nem tudom megtartani, még 4 további cicám van, viszont nagyon kötődik hozzám, én is hozzá. Lehet menhelyre kéne adni, de az állatorvosi ellátás nem volt olcsó, így akkor tök fölösleges volt. Mit tegyek?2022. dec. 17. 13:51
11/16 anonim válasza:
#10, a macskás nő valójában a férfiakra inzultus, nem a nőkre. Átgondolták, melyiktől mit kapnának, és egy dobozba sz*ró bundás állat nyert a férfiakkal szemben. :)
Kérdező, ne mondd már, hogy fölösleges volt orvoshoz vinni, csak mert nem tarthatod meg, ha a tiéd nem lehet, akkor inkább dögöljön meg? Jól tetted, hogy elvitted, megmentettél egy életet. Esetleg kérdezz körbe a barátaidnál, vagy ismerőseidnél facebookon, hogy olyan helyre kerüljön, ahol látogathatod.
12/16 anonim válasza:
11:
Bármikor beleszarok egy dobozba! 😁
13/16 anonim válasza:
Igen 10-es, macskas no vagyok. Meg ferjes is meg amugy anya is, mert van egy kisfiam.
Ez igy mar megfelel ? :) Nem gondoltam volna, hogy ennyire fontos info lenne, de remelem akkor nem okoztam csalodast.
15/16 anonim válasza:
Érdekes hozzáállás. Akkor tartsd meg nehogy kárba vesszen az orvosi költség!
16/16 anonim válasza:
Ha elfér 4,akkor az az 5. Már semmi, pláne ha ragaszkodik hozzád. Lenne szíved megvàlni tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!