Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ma reggel mikor felkeltem a...

Ma reggel mikor felkeltem a cicám nem úgy viselkedett ahogy szokott. Nem nyávogot hogy éves és mikor oda raktam a táljába az ételt nem evett alig tudtam kézböl megetetni. Egész nap csak fekszik mint aki másnapos félnem kéne? Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Mindíg szaladgál játszik felugrik mindenre. De ma meg semmi csak fekszik felakartam emelni és nyávogott. ☹☹☹😔😔😢😢😢😢😭😭 megörülnék ha valami történne vele szívem szakadna meg. Nem mozdul inni azt iszik de nem eszik csak ha meg nem etetem kézböl nagyon nem tudom mi lehet a baja tegnap még semmi baja nem volt
2022. júl. 23. 20:36
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Simogatom a farkát csapdossa. Segitség valaki mondja meg mi lehet vele hétfön viszem az állatorvos hoz. Amikor simogattam akkor a farkát himbálózta de olyan volt mintha remegne a farka
2022. júl. 23. 20:39
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Vidd állatorvoshoz ha nem javul. Lehet hogy csak a hirtelen hő miatt ilyen
2022. júl. 23. 20:40
 3/29 anonim ***** válasza:
95%
Miért vársz hétfőig? Hol laksz (település) mert a nagyobb városokba szinte mindenhol van vasárnap is állatorvos.
2022. júl. 23. 20:41
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk se esznek a cicák, lehet, hogy pusztán ez a meleg neki is a baja.

Tegnap este ettek utoljára, és csak most megint. Fekszenek és szintén nem mozdulnak. Tavaly nyáron is ez volt, szóval én nem izgatom magamat emiatt. Persze ha nem javul, akkor orvos.

2022. júl. 23. 20:44
 5/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok azért várok Hétfőig mert ha felhívom akkor neki másik városbol kell átjönnie ide a rendelőbe. Mert neki 2 rendelője van és idő pontot kel kérni hogy mikor tudja fogadni a cicát....... Nem lakok nagyobb városokba falu....

A hírtelen hő miadt nem tudom szoba cica nem engedjük ko még pici megy a ventin látor a szobámba meg klima a nappaliba nincs bent meleg. Anya azt mondta lehet meg csömölt mert párnapja álandóan nyávogot hogy éves és az öcsém sok párizsot adot neki amit a cica megis evett. Nem tudom fogalmamsincs mi baja lehet. Tegnap még nem volt semmi baja

2022. júl. 23. 20:47
 6/29 A kérdező kommentje:
Egy kicsit meg nyugtattál 4gyes nekem ez az első kiscicám szülinapomra kaptam anyáéktol
2022. júl. 23. 20:49
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Az én éhenkórász macskám sem jött ma reggel nyávogva, mikor nyílt a hálószobaajtó, pedig ő szokott kelteni. Mikor kiraktam az ételt evett, de nem annyit mint szokott. Egész nap aludt, most sem kéri a vacsorát pedig már elmúlt az ideje. A farkát is szokta csapkodni, mikor ilyen kellemetlen fülledt meleg van, biztos, hogy zavarja.

Én tudom, hogy ez nála a meleg, nyilván a te macskádat te ismered a legjobban. Ha rossz érzésed van vele kapcsoltban, gyanúsnak találod, természetesen az orvos a tuti.

Almot használja?

2022. júl. 23. 20:56
 8/29 A kérdező kommentje:
Anya most hívta az állatorvost. azt mondta ha nem javul Hétfőn vigyük hozzá. 13:00órára. Sajnos csak a filmekben van olyan hogy egyböl kocsiba ül az állatorvos és már ittis van...
2022. júl. 23. 20:57
 9/29 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, mióta van macskád, mennyi idős?

Az enyémek sem esznek, nagyon meleg van, normális.

2022. júl. 23. 20:58
 10/29 A kérdező kommentje:
Szia 7es. Igen szoba cica alomba kakál pisil. Én úgy ismerem a cicámaf hogy egésznap ugrál rosszalkodik. Amikor meg kaptam a cicát akkor anyáék elvitték beoltatni meg kapott féregtelenítött az nap viselkedet ennyire bágyadtan mint most. Meg sem mozsul. Olyan mint ha 1 éve nem aludt volna . Nekem most van elsőnek kiscicám nemtudom még mikor kell aggodni vagy mikor nem de nagyon féltem
2022. júl. 23. 21:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!