Ma reggel mikor felkeltem a cicám nem úgy viselkedett ahogy szokott. Nem nyávogot hogy éves és mikor oda raktam a táljába az ételt nem evett alig tudtam kézböl megetetni. Egész nap csak fekszik mint aki másnapos félnem kéne? Mi lehet a baja?
Nálunk se esznek a cicák, lehet, hogy pusztán ez a meleg neki is a baja.
Tegnap este ettek utoljára, és csak most megint. Fekszenek és szintén nem mozdulnak. Tavaly nyáron is ez volt, szóval én nem izgatom magamat emiatt. Persze ha nem javul, akkor orvos.
Sziasztok azért várok Hétfőig mert ha felhívom akkor neki másik városbol kell átjönnie ide a rendelőbe. Mert neki 2 rendelője van és idő pontot kel kérni hogy mikor tudja fogadni a cicát....... Nem lakok nagyobb városokba falu....
A hírtelen hő miadt nem tudom szoba cica nem engedjük ko még pici megy a ventin látor a szobámba meg klima a nappaliba nincs bent meleg. Anya azt mondta lehet meg csömölt mert párnapja álandóan nyávogot hogy éves és az öcsém sok párizsot adot neki amit a cica megis evett. Nem tudom fogalmamsincs mi baja lehet. Tegnap még nem volt semmi baja
Az én éhenkórász macskám sem jött ma reggel nyávogva, mikor nyílt a hálószobaajtó, pedig ő szokott kelteni. Mikor kiraktam az ételt evett, de nem annyit mint szokott. Egész nap aludt, most sem kéri a vacsorát pedig már elmúlt az ideje. A farkát is szokta csapkodni, mikor ilyen kellemetlen fülledt meleg van, biztos, hogy zavarja.
Én tudom, hogy ez nála a meleg, nyilván a te macskádat te ismered a legjobban. Ha rossz érzésed van vele kapcsoltban, gyanúsnak találod, természetesen az orvos a tuti.
Almot használja?
Hány éves vagy, mióta van macskád, mennyi idős?
Az enyémek sem esznek, nagyon meleg van, normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!