Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ma reggel mikor felkeltem a...

Ma reggel mikor felkeltem a cicám nem úgy viselkedett ahogy szokott. Nem nyávogot hogy éves és mikor oda raktam a táljába az ételt nem evett alig tudtam kézböl megetetni. Egész nap csak fekszik mint aki másnapos félnem kéne? Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Mindíg szaladgál játszik felugrik mindenre. De ma meg semmi csak fekszik felakartam emelni és nyávogott. ☹☹☹😔😔😢😢😢😢😭😭 megörülnék ha valami történne vele szívem szakadna meg. Nem mozdul inni azt iszik de nem eszik csak ha meg nem etetem kézböl nagyon nem tudom mi lehet a baja tegnap még semmi baja nem volt
2022. júl. 23. 20:36
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Szia 9-ces a koromat nem írhatom ki mert ez az oldal korhatáros. A cicám 4hónapos vagy 3 nem tudom anya hozta
2022. júl. 23. 21:03
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, hogy ő még ilyen pici cica? Mióta van veletek? Ilyenkor még rengeteget alszanak. Emlékszem, hogy én is aggódtam emiatt. Ma is használta már az almot? Szuper, ha sikerült intézni az állatorvost, de azért hétfőig ne stresszeld halálra magad. Az is jó jel, hogy legalább iszik és elfogadja tőled az ételt.
2022. júl. 23. 21:12
 13/29 anonim ***** válasza:

Mivel megy a klíma, nem lehet olyan meleg nálatok. Nálunk is megy a klíma, és rendesen esznek a cicák, mert semmit nem érzékelnek abból hogy kánikula van odakint.

Ilyesmit hogy párizsi, nem kéne neki adni, meg semmilyen emberi kaját. A párizsiban pl rengeteg só van ami tönkreteszi az állatok veséjét.

2022. júl. 23. 21:15
 14/29 A kérdező kommentje:
13-as ezt nem tudtam multhónapban kaptam 28.kán már most mászkál eddig nem mászkált lehet nem lessz akkor semmi baja csak megijedtem. Amúgy mért van az hogy pár napja este csinálja csak ül a szönyegen és csak egy pontra figyel. Vagy pl tegnap itt ült melletem az ágyon és annyira nézet valamit a szóbába hogy semmire sem hederített. Már most mászkál. Ha rosszalkodik akkor szabad a fejére vágni vagy nem?
2022. júl. 23. 22:07
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg lát valami aprót, amit ti nem, mikor így figyel valamit.

Természetesen nem szabad megütni a cicát...Lehet rászólni, tapsolni, eltolni a fejét, de ne üsd meg, soha.

2022. júl. 23. 22:12
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Macskát soha nem szabad verni. Meg semmilyen állatot. Abból nem tanul, nem érti hogy miért kapta, max megutál ha ütöd.
2022. júl. 23. 22:18
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne bántsd a cicát! Sokszor csintalanok, elevenek, kárt is tudnak okozni, de meg lehet nekik szépen is tanítani, hogy mit szabad és mit nem. Közelíts felé szeretettel és legyél következetes.
2022. júl. 23. 22:26
 18/29 A kérdező kommentje:
Köszi hogy mondtátok apám mondta rávág a fejére ha még egyszer felugrik az asztalra. De úgy sem engedném meg.
2022. júl. 23. 22:28
 19/29 NTBS ***** válasza:
Várj egy kicsit, aztán ha nem javul állatorvos.
2022. júl. 24. 07:53
 20/29 A kérdező kommentje:
Ma már a kezemböl sem akarta elfogadni az ételt. De hajnalba játszott semmi baja nem volt. De enni nem eszik mostis csak ül. Én nem bántom a cicámat sirok érte. De meg etettem bele tettem a szájába és úgy meg ette nem köpte vissza. De közbe nyávogott.
2022. júl. 24. 13:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!