Indokold meg hogy miért a te cicád a legcukibb, okosabb kedvesebb macska a világon? +1: Milyen csibészségei vannak amiről azért leszokhatna?
Ha énekelek, akkor felkéredzkedik és fel kell vegyem, mint egy kisgyereket (ha nem teszem, felugrik rám). A nyakamhoz nyomja a fejét olyankor és dorombol. Néha rámnyekken, főleg, ha megakadok az éneklésben, mintha azt mondaná, folytassam. Amúgy nincs jó hangom, de ő szereti :)
Klassz lenne, ha nem kéne eldugnom a kenyereskosarat minden használat után, ugyanis ha nem teszem, képes csak azért felugrani a konyhapultra, hogy belefeküdhessen, és eljátszhassa, hogy ő egy vekni. Meg az se lenne rossz, ha a karomvágás nem úgy nézne ki nálunk, mint egy Herkules vs. oroszlán küzdelem.
Meghalt de örökké emlékezni fogok rá. Magának való cica volt, de engem élete végéig elfogadott gazdinak/anyának.
Bújt, dorombolt, felvette velem a szemkontaktust mindig , egyszerűen ő is meg3rtett engem és én is őt. Kialakul gazdi és cica között egy kötelék és egy kommunikáció.
Páromat is megszerette az utolsó egy évben.
Költözött velünk mindehová. Hiába albérletben élünk, jött velünk. Csak miatta vettünk saját bútorokat hogy könnyebb legyen lakást találni.
Semmiben nem tett kárt. Azonkívül hogy hullott a szőre.
15 évesen hagyott itt minket. Hirtelen lett beteg. Bár az orvosok nem tudták megmondani miért.... Mai napig hibáztatom magamat és az orvosokat. Nem vittem a legjobb orvoshoz
Hiányzik nagyon. Velünk aludt sokszor, hajnalban felkelt tudta hogy én is kelni fogok, hétköznap. És az ébresztőóra előtt már fel órával mindig izgatottan cárt hogy kelnek fel. Pedig Sose kapott reggelit. A társaságomat várta reggel. Hangosan dorombolt,berreget hízelgett.
Az allatorvosoknál mindig türelmes volt a maga módján. Csak amikor már nagyon fájt egy egy vizsgálat akkor kellett lefogni. De mindig felvette a szemkontaktust velem és türelemmel végig tűrte egy egy vizsgálatot. Ilyen szinten megbízott bennem.
Mikor eljött a pillanat hogy elaltassuk, azt sose fogom tudni feldolgozni. Itthon volt az altatás. Muszáj volt de mégis mikor eljött a pillanat annyira összeszedte magát, ivott maszkált cukiskodott a dokinèninek is, kíváncsi volt ki ez az ember.
Amúgy érdekesen viszonyult a vendègekhez. Valakitől nem félt valakitől pedig igen és azonnal elbújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!