Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Indokold meg hogy miért a te...

Indokold meg hogy miért a te cicád a legcukibb, okosabb kedvesebb macska a világon? +1: Milyen csibészségei vannak amiről azért leszokhatna?

Figyelt kérdés

2022. dec. 10. 21:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem az! Erőszakos, hisztis, magának való, de így szeretjük.
2022. dec. 10. 21:41
 2/16 Darius- ***** válasza:
94%

Szia. Azért, mert mikor hivom jon az agyba aludni, simogatasra . Persze mikor enni hivom akkor is jon, de ez masoknal is igy van :))

Leszokhatna arrol, hogy jarkal az asztalon.

2022. dec. 10. 21:43
 3/16 anonim ***** válasza:
3%
Azért, mert sült krumplival finom.
2022. dec. 10. 21:55
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Hm... amiről leszokhatnának, mivel ketten vannak:

-Ne rágják a vezetékeket (már megoldottam, mindent falhoz, bútorokhoz ragasztottam így nem vonzó nekik többé)

-Arra az öt-tíz percre amíg kinyitom az ablakot és elrakom az egyetlen megmaradt növényemet magasra, örülnék neki ha nem kezdenék darabokra tépni, sajnos nem ez a helyzet

-Jó lenne ha úgy bármit le lehetne rakni, anélkül hogy az felborulna, vagy mondjuk a szoba másik felében találnám meg

-Leszokhatnának arról is hogy felborítsák napi szinten a ruhaszárítót

Amiért aranyosak: hát mert macskák, dörgölőznek stb, meg ezeknek ilyen elmebeteg hangjuk van, amikor megbolondulnak, utánozni sem lehet.

2022. dec. 10. 21:58
 5/16 anonim ***** válasza:
10%
Nincs cicám, átigazolt a nagyon sokadik szomszédhoz. Hát, ezért. Ijedne meg.
2022. dec. 10. 22:34
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanazt tudom írni, mint #1. Hisztis, nem szereti ha felveszem, ha simogatom az a baja, ha nem, akkor az, de így szeretem :DD
2022. dec. 10. 22:36
 7/16 anonim ***** válasza:
73%

Egy macskám van, többi a házban a bátyámé, de ez a rigó valami ritka egyedi, eddig ilyen macskám talán sosem volt. Nagyon aranyos, bújós, szeretni való, nyakadba mászós macska. Nagyon szereti hallani a hangom, ha beszélek neki mindig hozzám bujik. Ha cuppogok neki és hajtogatom hogy "puszi" akkor ad is puszit és dufit is ad. Szeret a csaladtagok hasán aludni de ha valami olyan eléri leszar mindenkit napokra. Tudom eddig átlagos macska de amit én még egy macskánál sem láttam, csak nála: cumizza a hasát. Nem más macskát, nem ruhát, nem plüsst, a saját hasán egy szőr csomót. Így alszik el mások hasán és ez mellett akkor hajlandó nyugton maradni mellettem, ha megoleltem.

Amiről leszokhatna az az, hogy éjszaka random ne keljen fel és ne ugráljon körülöttem meg ne verjen le mindent mindenhonnan azertmert nem foglalkozok vele és aludni akarok. Ez miatt ki is kell raknom, nem is alszik velem mert átlagban 1es 3 körül már aktív. Ez mellett ha elalszok az arcomba mászik és felpiszkál. Aztán van még az a szokása, hogy egyre finnyásabb és inkább nem eszik addig, amíg azt nem kap amit akar. Eddig a parizer volt a minden,mar az sem jó, ha megkapja ugyanugy rohangál visítva mindenki után és nyafog hisztizve és nem engedi hogy bárki hozzáérjen. Befejezetne hogy egy hülye hisztis majom, de így imádom akármennyire is ki tud idegelni. Bocsi a helyesírási hibákert, régi telefonom van ami szarakodik itt nekem

2022. dec. 10. 22:45
 8/16 anonim ***** válasza:
53%

az idegenekkel flegma kis köcsög, de velem nagyon édes

kb 9 éves lehet

egyszer sem kakált vagy pisilt még be pedig volt, hogy 8 órát volt bent (kinti benti macska, ha nagyon hideg van beengedem)

egyszer felment a konyhaszekrényre

kapott két pofont (nem erőset) utána megtanulta, hogy jobb ha a földön marad

megfogja az egeret, patkányt (szomszédba is átmegy vadászni) és hűségesen hozza az ajtó elé

ha adok neki konzervet és csak megszagolja majd rámnéz akkor azt mondom neki, hogy egyed

ilyenkor visszamegy és eszik belőle vagy teljesen megeszi mindet

arra is hallgat ha azt mondom neki, hogy gyere be

ki van herélve és egy évben egyszer adok neki féreghajtót, ezen kívül amúgy soha nem volt még állatorvosnál, nem beteges egyáltalán

imádom

2022. dec. 10. 23:30
 9/16 anonim ***** válasza:
8%

Imádni csak az Úristent szabad (nem a fos zenére gondolok).

2022. dec. 10. 23:33
 10/16 anonim ***** válasza:
71%
4 nem beleugatni, akarok, de a benti cicáknak szükségük van nemi zöld növényre. Ajánlanám a vizipálmát, zöldikét, gyompálmát. Ezek egyike sem mérgező, a cicák előszeretettel rágcsálják.
2022. dec. 10. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!