Hogy hogy nem hagyja el a cica az udvart?
Kolyok es hideg is van, ezert rohan azonnal be, ha nyitod az ajtot.
De lesz ez meg igy se.
Ivartalanítva van. Nálam csak a szobában lehet, ez a szabály, szüleim szabták meg. Nem akarom, hogy egy 10 négyzetméteres szobában élje le azt a 15-20 évét. Nyilván van kaparófája, játékai, játszom is vele, gondozva van, de mivel kint is leköti a figyelmét az udvar, ezért is fontosnak tartom hogy napi 1-2 órát kint legyen, sokszor én is kimegyek vele, és akkor játszunk is.
De van, hogy rosszalkodik hajnalok hajnalán, és mivel aludni szeretnénk, kirakom egy kicsit, majd nem sokkal később behívom, olyankor mintha tudná hogy viselkednie kell, elnyugszik reggelig.
Nyomkövetős nyakörv jutott eszembe arra az esetre, ha nagyobb lesz. Nyilvánvalóan, ha egyszer is elmegy, hazahozom és akkor tényleg nem engedem ki többet, max pórázzal, hámmal megyek ki vele.
Hallottam én már “hűséges macskáról” és tényleg nem hagyta el az udvart felnőtt korában sem.
Jaja, mert aki ezt mondja, hogy a macska soha nem hagyja el az udvart; az 0-24-ben a seggeben van, igaz? Nem dolgozik, nem csinal semmit, csak a macskat figyeli, elment-e. Na ezt nem nyelem be :D Te se hiszem, hogy tudod, hogy mit csinal a macskad abban a par oraban, amikor nem vagy kint vele.
Es ez nem a husegen mulik. Amelyik macskanak van kedve es van lehetosege, az megy, ennyi. Szoval a helyedben nem remenykednek hulyesegekben, mert felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!