Kandúr mikor hagyja abba a tüzelést az ivartalanitás után?
A kandúr macska tüzel!? Erről nekem miért nem szólt senki? Szerintem ezért a felfedezésért Nobel-díj jár! Eddig még senkinek nem tűnt fel!
Egyébként ha kialakult a jelölgetés, az sajnos már jó eséllyel meg is marad. A tüzelés okozta nyávogáshoz, nem tudok mit mondani.
(Azért csak úgy zárójelben megsúgom, ha a kandúr macska tüzel, az olyan mint amikor a férfi menstruál)
Jé, mi van ha transznemű ez a kandúr.(?) Vagyis inkább hermafrodita, ha mindkét nem memi jellegeit hordozza. Ezek szt kasztrálták, tehát hím, de ez az óbégatás elég fura, csak nőstényeknél találkoztam vele.
(ők viszont nálam sosem jelöltek, max lelki zűrök, duzzogás miatt "büntető - h.gyoztak" máshová.
Érdekesen viselkedik az állatod, lehet, hogy állatorvost kellene inkább megkérdezni ezügyben.
A kandúr nem tüzel.
Több hét, akár néhány hónap is kell, mire kiürülnek a nemi hormonok a szervezetéből, türelem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!