Cicát lehet tartani 10. emeleti lakásban?
Nagyon szeretnék egy cicát.
De az a baj, hogy egyedül élek, és napközben munkahelyen vagyok.
A kérdés arra is vonatkozik, hogy a cica bírja-e az egyedüllétet, ha sok óráig magára kell hagynom, meg hogy egyáltalán tartható-e így, hogy nem egy kertesházban lakom.
Nagyon szeretem a cicákat, azért fontos lenne nekem, az egyedüllét miatt is.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem. Csak a földszinten.
Teszel az ablakra macskahálót/ ha bukóra nyitod ki akkor oldalra rácsot.
Veszel neki olyan játékokat, amikkel egyedül is tud játszani (pl vasút). Macskabútor. Ennyi
Nekem egy cicam van panelban, tokeletesen jol mukodik ez igy. Nyilvan en is dolgozom, 9 orat egyedul van, de amugy alszik, semmit nem csinal. Amikor hazaerek, utana foglalkozok vele, de van, amikor szarik a fejemre es nem akar velem jatszani, csak bemaszik az olembe es alszik tovabb :D
A macskak rengeteget alszanak amugy, ezert is birjak jobban az egyedulletet.
Én is lakásban tartom, nem kijárós, és remekül elvan 8-9 órát egyedül. A macskák a nap nagy részében amúgy is aludnak. Én néha kénytelen vagyok akár 2 napra is egyedül hagyni, ha munkaügyben utaznom kell. Na ettől elragadtatva nincs, de soha semmit nem tett tönkre, csak jól le vagyok szidva, ha végre hazamegyek. :D
Persze ez nyilván macskafüggő is, meg szoktatásfüggő is, ajánlom, hogy ne valami őrült energikus fajtát vegyél (bengáli és társaik). Lassan szoktasd hozzá az egyedülléthez, ne sorozatban egész napokra tűnjél el. És egyetértek azokkal, akik 2 cicát ajánlanak, egy ekkora lakásban simán elférnek. Esetleg egy testvérpárt, akkor nem kell külön egymáshoz szoktatni őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!