Szenvedhet a cica elaltatàskor, kérlek, mondjàtok, hogy nem?
5-ös
Szerintem nem láttál még kórházi elfekvőt. Hidd el, hogy emberek között sokan vannak olyanok, akik az eutanáziát választanák, ha lenne rá lehetőségük.
Egy felelős gazda, aki szereti az állatát, az nem hagyja szenvedni. Nem azért altatnak el egy állatot, mert öreg, hanem azért, mert beteg, fájdalmai vannak és/vagy szenved.
Én abban a szerencsében részesültem, hogy minden állatom nagyon magas kort élt meg, de az azzal is járt, hogy méltó módon el kellett engednem őket.
Megnyugtatlak, hogy semmit nem éreztek! …igaz ők nem “görcsoldót” kaptak ( ez meg milyen marhaság?) hanem olyan altatót, amivel műtétre is altatnak. Ha volt valaha bódításos/altatásos műtéted, akkor te is tudod, hogy a fejedet is levághatták volna, nem érzékeled. És amikor már mélyen alszik a cica, akkor kapja a másodikat, de még csak meg sem rebben. Észre sem veszed amikor elmegy.
…
Ha a te dokid tényleg görcsoldót ad be és saját bevallása szerint is lehetnek fájdalmai, akkor keress mást!!!
Az állat elaltatásának módját törvény írja elő és az nem a görcsoldózás! Ész megáll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!