Mit csinaljak? Nem tudom elengedni
Cicám 18 éves. Az utóbbi héten sokat hányt és ment a hasa.
Elvittem állatorvoshoz. Kiderult vékonybel daganata van, és az orvosok szerint néhány hónapja van hátra.
Nem tudom ezt elfogadni. Nem tudom elaltatni.
Mit csináljak?
Mindenki olyan könnyen mondja engedjem el. De nem tudom csak így hirtelen....
Együttérzek veled és tudom, hogy ez most nagyon nehéz és hirtelen jött, de az ő érdekét kell nézned. 8 hónapja vesztettem el a kiskutyámat, 16 éves volt, egyik napról a másikra romlott le az állapota. Persze az ember tudja, hogy nem fog örökké élni a kutyája, macskája, de akkor is mindig azt gondoljuk van még idő meg persze inkább bele sem akarunk gondolni, hisz az enyém is 16 évesen olyan fürge volt annyira jól tartotta magát csak a hallásával volt egy kis gond, aztán jött hirtelen a baj. A kezeim között aludt el. Amikor kezdtek megjelenni az öregedés első jelei megìgértem neki, bármennyire is belehalok sosem fogom hagyni, hogy egy percig is szenvedjen vagy bármi fájjon neki. Nekünk nagyon rendes állatorvosunk van kikértem az őszinte véleményét, mondta, hogy tudna adni neki gyógyszert amivel esetleg jobban lenne ki tudja meddig, de azzal is csak megnyújtanánk a szenvedést, így az altatás mellett döntöttem. Minden nap belehalok kicsit, de ez nyugtat, hogy nem hagytam fájdalmak között.
Gondold át hosszú távon ezt az egészet bármennyire fáj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!