Mi baja a macskamnak, miert akart megtamadni? Felek tole
1/20 A kérdező kommentje:
Megsimogattam, most bujt hozzam, dorombolt es a kovetkezo percbe felugrott es nekem tamadt es elfutott, mi a f@sz ez
Nem használtál új sampont vagy valamit?
Nekem akkor csinált ilyet, ha fürdésnél nagyin kiáztattam magam és nem tetszett neki a fürdősó szaga.
Olyankor már eleve került, és fújt, ha meg akartam fogni. Egyébként 11 éve rajtam alszik rendszeresen, de ilyenkor kiengedem a szobából, mert mintha félne tőlem.
2022. aug. 13. 23:24
3/20 A kérdező kommentje:
Nem, semmi ujat nem hasznaltam, es mikor a konyhaba ultem, teljesen nyugodt volt. De kimentem masodszorra, simogattam, es mikor beleneztem a szemebe, hogy fel e meg, fujt, vonyitott, nekem esett aztan bebujt a konyhaba az asztal ala. Nagyon bagatellnek hangzik, de eskuszom nagyon felek
Ivartalanítva van? Nekem az egyik macskám nincs mert őt sajnos egészségügyi okból nem lehet. Amikor megtaláltuk az utcán, szinte a halálból hoztuk vissza, nagyon kemény menet volt, és azóta sem jó a tüdőműködése, nem élne túl egy bódítást. Ő akkor szokott agresszív lenni, amikor épp bagzik. Olyankor kötekedik, bolond, fúj, pofoz minket is és a másik macskát is. Szegénnyel ezt teszik a hormonok.
2022. aug. 13. 23:30
kandur vagy nosteny? ivartslanitott? mennyi idos
nemi ereskor pl kandurok siman megőrulnek lasd nalunk ivartalanitasvelott random tamadott a kandur macskank. Allatorvos nyugtatott hogy ivartalanitas utan majd lenyugszik hst kellett par honap.
baratnomet meg egy kismacskat vedő karomtalanitott ivartalanitott kandur tamadott meg de o k9rhazba is kerult. Ott a tamadas oka az volt, hogy veletlenul ralepett a kiscica labara es az felnyavogott.
Szoval nem tudom miert tamadott meg a sajat macskad, de ha nem epp kamaszodik vagy nem tapostad meg a kedvenc jatekat vagy ot, akkor egyreszt ne nezegess a szemebe, az minden emlosnel aggresszio jele azaz ne hecceld, masreszt ha tamad akkor adj neki egyvrohadt nagy pofont vegtere is te vagy szsmara az "anyamacska". Es azt ugye nem hiszed, ha a kismacs jatekbol ratamadna az anyjara attol nem kapna egy akkora fraszt rendreutasitasnek hogy a fal adna a masikat? persze azert agyon ne csapd
2022. aug. 13. 23:35
6/20 A kérdező kommentje:
Ivartalanitott, kap enni, inni, simogatva, szeretve van, mindig bujik, eddig semmi baj nem volt, ezert nem ertem, mi lehet ez.. folyton nekiment az ajtonak, mikor bezartam magam a furdobe, mert megindult felem, minths be akarna ertem jonni
Nem nagyon idős, vagy nincs nálatok nagyon meleg? Esetleg ha valamelyikre igen a válasz, akkor lehetett ez egy agyi történés is. Hőguta vagy valami apróbb érkatasztrófa.
2022. aug. 13. 23:39
Sima házi macska, vagy fajtatiszta? Ha az utóbbi, akkor milyen fajta?
2022. aug. 13. 23:41
Megszállta valami, hívj papot☺️
2022. aug. 13. 23:43
10/20 A kérdező kommentje:
Minden ugyanolyan, mint tegnap, semmi uj sampon, nincs melegebb, evett es eszik rendesen, nosteny, max 1 eves, ivartalanitott, hazi macska. Van egy lakotarsam, ot eddig nem nagyon szerette, de most o tudta megnyugtatni, es most tolem fel es ram morog es engem akar “elkapni”, ugy ugrik utanam, hogy uvolt, kint van az osszes korme, morog, fuj, borzolja a farkat. En hallottam errol, hogy a macskak latnak ezt-azt, nem akarom errefele elvinni a temat, de rendesen be vagyok fosva😅
Kapcsolódó kérdések: