A macskámnak kisebesedett a nyakörv alatt a bőre?
Figyelt kérdés
3 éves ivartalanított nőstény macska, most először raktunk rá (kullancs elleni) nyakörvet (foresto). Sok ismerős ajánlotta, az állatorvost is megkérdeztük és azt mondta, hogy nyugodtan rakjunk rá. Most van rajta egy hete és észrevettem, hogy a nyakörv helyén teljesen kihullott a szőr és kicsit sebes is. Rögtön levettem róla, de most nem tudom mit kéne csinálnom. Valakinek volt hasonló tapasztalata? Vissza tehetem egyáltalán rá valaha vagy ő egyszerűen nem bírja a nyakörvet?2022. máj. 19. 19:07
1/4 anonim válasza:
Ne tedd vissza rá. Tuti ő kaparta sebesre mert le szerette volna szedni a nyakáról.
De bármi is történt a nyakaval, ne tedd vissza.
Van spot. stb
2/4 anonim válasza:
Még az is lehet, hogy allergiás a szerre. Ne tedd vissza rá, próbáljatok ki más megoldást. Eddig mit kapott?
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg allergiás, próbáljatok más hatóanyagot. Ha kijárós, (ami rengeteg más veszélyt is jelent) akkor amúgy sem jó ötlet a nyakörv, mert könnyen felakadhat valahova.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor nem teszem vissza rá. Eddig tablettát kapott de nem nagyon használt max 2 hétig. A sebekkel van valami teendő? Nem fog elfertőződni?
2022. máj. 19. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!