Két éves benti cicáról lenne szó, eddig nem használtam semmit féreghajtásra. Nem gondolom, hogy bármi ilyen jellegű gondja lenne, de ahogy olvasom, ajánlatos egy fél évente megcsinálni egy féreghajtást.
És ugye tuti nem lesz semmi baja ilyen gyógyszertől, ha úgy adom neki, hogy valószínűleg nem fertőzött? :D Eddig ezért sem erőltettem ezt a dolgot, de sajnos az itthoniak képtelenek elrakni a koszos cipőiket, a macska meg persze egyből rajtuk hempereg. Nekem meg már rossz nézni ezt... :) Szóval csak biztos, ami biztos csinálnék egy ilyet.
2022. júl. 19. 20:29
4/10 anonim válasza:
Szerintem nincs macska fejhallgató.Meg amúgyis milyen beteg ötlet már?!? Van kedvenc zenéje,vagy csak híreket hallgat rajta?!??! Károsítja a dobhártyáját,meg,különben is hogy maradna a fülében??
Atya világ...
2022. júl. 19. 20:30
5/10 anonim válasza:
Ja sorry most látom,hogy félre olvastam! Csak a címet olvastam 🤔
Én cicám 3 éves panelcica, nem jár ki csak az erkélyre, mert nagyon félős, utcára ki sem jönne. :) Én eddig féreghajtó tablettát próbáltam neki beadni, de nem sikerült, hiába törtem össze, bele az ételébe, nem ette meg. Állatorvoshoz vittem fél évente, az adta be neki. De most rátaláltam egy cseppentős féreghajtóra, egyben féreghajtó és bolha-kullancs-szőrtetű ellen is, a nyakára kell csepegtetni, Selehold a neve. Nem olcsó, de nem baj, legalább nem kell a cicámat kocsikáztatni az állatorvoshoz, nem stresszelem vele. Pont hétfőn csepegtettem neki. :)
2022. júl. 20. 13:26
9/10 anonim válasza:
Én pasztát használok, 2 cicus van az egyik megeszi alutasakosba keverve, a másikat pokrócba tekerem és benyomom a szájába.
2022. júl. 21. 00:26
10/10 anonim válasza:
Kedves 9. megírnád kérlek a paszta nevét?! Köszönöm szépen! De jót nevettem, hogy a cicát pokrócba tekered, lehet én is megpróbálom ezt a módszert. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!