A cica mostanában folyton alomnak használja az egyik kanapét. Mi az oka ennek, hogy lehetne leszoktatni róla?
Kapott új almot emrég, ilyen bejárósat, aminek fedele van, de eleinte sokáig rendesen használta, tehát nem hiszem hogy az az oka...
Remélem van valami megoldás, mert ha nincs, megválok tőle...
Igen, tudom hogy nem vagyok a téren a legtapasztaltabb de talán ezért is kérdeztem meg hogy _hogy lehetne leszoktatni róla_? Nem akarok megválni tőle, nem untam meg egyáltalán, de nekem ez nem fér bele.. Gyereket vállalni meg nem akarok ugyanúgy a macera miatt na de ez nem ide tartozik..
Majdnem egy éve van már nálam és eddig nem csinált semmi ilyesmit, kb. a múlt héten kezdte.
Nos én is próbáltam már ezt a belenyomós módszert, ütni mondjuk nem szeretem, ahogy észrevettem már az is elég kellemetlen neki hogy odanyomom...
Arra azért kíváncsi lennék, mitől szokott rá a kanapéra mikor eddig nem csinálta...
10:23
1. nem neked írtam, de látom elég csúnyán magadra vetted, tehát vaj van a füled mögött.
2. a családomban ketten is állatorvosok vagyunk, szóval légyszíves nekem ne magyarázz a macskák vizelészavarairól.
3. itt és most befejeztem, nem süllyedek le veled egy értelmetlen vitába, mert valamiért úgy tűnik, nagy a rutinod...
Velem is eljátszotta ezt a kandúrom, kb 2 hétig az volt a rögeszméje, hogy a kanapéra kell pisilni. Nagyon alaposan kipucoltam és befújtam erős parfümmel, többet nem ment oda és azóta is szépen használja az almot.
Talán próbáld meg te is a parfümöt.
Rendben.. Már csak azt kell kitalálnom hogyan pucoljam ki a kanapét hogy ne menjen tönkre. :/
A parfüm végülis tényleg beválhat, nem szeretik az erős szagokat..
Nekünk az egyik kandúrunk elkezdett mindenhova pisilni - ahova épp érte. Haragudtunk rá, nem tudtuk, mit tegyünk. Egyszer észrevettük, hogy véres a vizelete. Elvittük orvoshoz, kikezelte, többet nem volt gond vele.
Nem lehet valami hasonló gond a Te cicáddal is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!