SOS Macskának lehet ricinus olajat adni?
Kedves 9-es válaszadó!
Az én macskaimnak 1000x jobb élete van mint neked valaha is lesz. Amit most ideokádtál az csak arra utal, hogy neked van a legszanalmasabb és semmire valóbb életed. Ne engem próbálj fikázni aki azért képes volt 30.000Ft-ot kifizetni egy macska terapeutának, mert a macskája nem az alomba kakalt hanem mellé. Nincs nálam macska imádóbb ember a földön. Jelenleg 4 macskám van, mert 2-t egy mezorol mentettem, prémium tápot kapnak amiből egy kicseszett konzerv 700Ft-ba kerül. Ne az én állataimat sajnáld, hanem magadat. Puszi.
(Aki kérdezte, hogy mi lett a cicával, annak válaszolnék most. Hála istennek jól van, nem volt semmi. Kapott egy kis gyógyszert a biztonság kedvéért, de konkrét problémát senki nem mondott rá. Szerencsére másnapra jobban is lett! Koszonom a kérdésedet!😊)
Örülök, hogy jobban lett a macsek, ez nem kétség, de azért be kell látnod, kedves kérdező, hogy abban is van igazság amit #9-es.
#10-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!