Szorulasra mi a kimeletesebb: ricinus vagy keseruso?
Figyelt kérdés
Mutet utan vagyok, tehat szeretnem a gorcsoket eljerulni. Viszont erolkodnom se szabad a varratok miatt. Mi valt ve nalatok? Szuzteatol is gorcseim voltak.2022. júl. 12. 16:56
1/11 anonim válasza:
Szerintem a patikában kérj rá valamit, elmondva ezeket.
Ott majd segítenek.
3/11 anonim válasza:
A ricinusolajat próbáltam egyszer, borzalmas volt, órákig szenvedtem tőle. Igaz, tényleg meghajtott... hánytam, ment, görcsölt a hasam nagyin durván. Szóval én azt csak legvégső esetben ajánlom (én akkor már vagy egy hete nem tudtam wc-zni).
5/11 anonim válasza:
Dulcosoft!
Ricinus konkrètan erős görcsöket okozhat, viszonylag veszélyes téma.
6/11 anonim válasza:
Ne itt kérj tanácsot, hanem patikában!!
8/11 anonim válasza:
Zabkásába szilvalekvár és egy actimel. Nekem segített.
9/11 anonim válasza:
8
Nekem a szilva tejjel sem
De a Dulcosoft 2 nappal később igen, és vissza sem tért a probléma (hónapokat szenvedtem, a szülés után)
10/11 anonim válasza:
Olyasmit nem szedhetsz ami görcsöket okoz, tehát keményvonalas hashajtó, ricinus olaj, keserűsó abszolút nem ajánlott.
Amit lehet: Dulcosoft (nem okoz görcsöket), Laevolac (hasonló, mint az előző), ha nem brutál a történet nekem segíett egy nagy kanál olvia olaj lekvárral :D.
Nekem van otthon Dulcosoft, mert egy idő után az olaj kevés volt és én ha egy napig nem megyek, iszonyú rossz a közérzetem. Elég kíméletes, egy nap múlva jelentkezik a hatása, merem ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!