A ricinus olajat fel kell melegíteni mielőtt felviszem a hajamra?
Tehát: vettem a patikában ricinus olajat mert sokan mondják, hogy jót tesz a hajnak és serkenti a növekedést. A kérdéseim a következők: Ti hogy szoktátok alkalmazni?
Keveritek olíva vagy szőlőmag olajjal?
Raktok bele tojást is?
Mennyi ideig kell fent hagyni a hajon?
Kb heti hányszor kell alkalmazni?
Mennyi ml olajat használjak?
És egyáltalán: tényleg beválik, gyorsabban nő tőle a haj?
Elnézést a sok kérdésért, a válaszaitokat pedig előre is nagyon köszönöm! :)
Csak azért érdemes kicsit fellangyosítani mert úgy könnyebb felkenni. Jojoba, de kókuszolajjal is össze lehet keverni, oliva sem fog ártani. YouTube videókban a tiszta kókuszolajos pakolásra is esküsznek. A tojástól viszont nem lesz jobb mert az olajrol úgyis jó selymes lesz a hajad.
Azért hullik a haj ilyenkor elvileg mert az a haj hullik ki ami amúgy is kihullana. Nem tudom igaz e. Nekem is ez volt, ismerősömnek viszont nem volt ilyen és azt mondta higy egy csodaszer mert megállt a régen tartó hajhullása (ő sokat festi a haját gondom ezert is vált be neki).
Hetente használd ha tudod, esetleg 2. Nekem pl zsíros volt nagyon ezért nem is tudtam volna gyakrabban mert a fejem pattanásos lett tőle. Váltottam kókuszolajra, azt azt hiszem könnyebb volt kimosni és jó illata is volt mert az illatos extraszűz olajat használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!