Valami megoldás hogy gyorsan nőjön a hajam és hogy egészséges legyen? Jöhet házi praktika olajok stb stb Ricinus olajat használtam és az nem vált be
A hajnovekedést amennyiben meg van a megfelelő tápanyag és vitamin bevétel az étrendben, csak a genetikád befolyásolja. A világ összes ilyen készítménye sem fogja gyorsítani a dolgot ha nincs semmiből hiány a szervezetedben. Az egyetlen amit tehetsz még ennek érdekében, hogy a meglévő hajadra nagyon vigyázol.
Nekem derékig érő hajam van. Csak 4-5 naponta mosok hajat, hogy a természetes védő felszíne minimálisan roncsolódjon, langyos vízzel mosok csak hajat és nedvesen nagyon óvatosan bánok vele. estére, gyakran nappalra is olyan frizurát hordok (általában fonat) ami védi a gubancolódástól. Nem vagyok túl sokat napon, az uv miatt ami szintén növeli a törések kockázatát. Nem vasalom, óvatosan és ritkán szárítom.
Szóval összesítve ha nem töredezik a hajad a maximális hosszát tudod megtartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!