Tényleg mindenki szokott minden fürdésnél tusfürdőt használni? Én sosem használtam, mindig csak tiszta vízzel jól megmosakodom, mégse vagyok büdös, sőt mondták hogy finom illatom van.
Kis koromban túl macerásnak találtam a tüsfürdőhasználatot, ezért hanyagoltam, talán azóta nem is fürdök azzal, mióta nem a szüleim fürdetnek, az pedig már elég rég volt:D
Hogyan kell egyáltalán használni? mire jó? bekened magad és lemosod vagy mi? Az imént megpróbáltam, de viszketek tőle...elvégre régebben sem használtak az emberek ennyi vackot, nem hiszem hogy enélkül bármi bajunk lenne. :) Vélemény?
20/L
Elmondom neked én barátnőmnek ezer féle tisztálkodási eszköze van csak fürdésre. Habfürdő, tusfürdő, száraz bőrre való akármi, hajbalzsam, hajfesték kímélő, meg minden anyám kínja. Egyszer aludtam ott és nem vittem tisztálkodási eszközt magammal és komolyan hidd el nem tudtam eldönteni hogy melyik a normál tusfürdő a sok flakon közül. A barátnőm nem ilyen ismert márkás dolgokat vesz hanem gyógynövényes ilyen illatos akármiket és végül a samponját használtam mert akkor mostam hajat is hát elég furcsa női illatom volt egésznap.
Én otthon tusfürdőt meg sampont használok ennyi elég.
Fogom egy szivacsra ráöntöm aztán azzal végig dörzsölöm magam szépen habosra majd leöblítem és ennyi, ez 3 perc. Barátnőmnek kb 20 perc mire végig megy magán azzal a sok izével és csodálkozik hogy allergiás mindenre meg minden fosra érzékeny a bőre. Vegyél egy tusfürdőt valami olcsó akármit magadra kened és ennyi. Sima víz azért nem jó mert oké hogy alkalmas ivásra de vízköves és undorító is ahogyan kinéz meg valamilyen szinten büdös is lesz tőle az ember, meg a tusfürdőnek jobban van tisztító hatása főleg nagy izzadás után vagy ha nagyon koszos leszel akkor jobb használni ilyet mint a sima vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!