Tényleg mindenki szokott minden fürdésnél tusfürdőt használni? Én sosem használtam, mindig csak tiszta vízzel jól megmosakodom, mégse vagyok büdös, sőt mondták hogy finom illatom van.
Figyelt kérdés
Kis koromban túl macerásnak találtam a tüsfürdőhasználatot, ezért hanyagoltam, talán azóta nem is fürdök azzal, mióta nem a szüleim fürdetnek, az pedig már elég rég volt:D
Hogyan kell egyáltalán használni? mire jó? bekened magad és lemosod vagy mi? Az imént megpróbáltam, de viszketek tőle...elvégre régebben sem használtak az emberek ennyi vackot, nem hiszem hogy enélkül bármi bajunk lenne. :) Vélemény?
20/L
2013. jan. 6. 18:45
11/12 anonim válasza:
Egyszer kipróbáltam milyen, ha csak vízzel zuhanyzok és nem használok tusfürdőt. Egyáltalán nem éreztem magam tisztának, így beálltam még egy körre, de már tusfürdővel.
12/12 A kérdező kommentje:
Na, elkezdtem használni, kipróbáltam, ma már mehettem a bőrgyógyászhoz kiszáradásos ekcémával. :D ennyit ér, én továbbra sem fogok semmi szart magamra kenni :)
2013. jan. 16. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!