A kutyámnak 3 napja megy a hasa, és nem használnak a házi praktikák. Adhatok neki esetleg ricinus olajat, hogy megfogja a hasát?
Figyelt kérdés
Már próbáltam a száraztápot meg a rizst is, de semmit nem ér. Állatorvost meg inkább kihagynám, mert drága...2016. dec. 9. 11:31
1/21 anonim válasza:
Hahaha, de vicces troll vagy te.
2/21 anonim válasza:
Erre akkor kellett volna gondolni, hogy drága, mielött beszerezted volna a kutyát. Vidd el orvoshoz, vagy keress neki felelősségteljes gazdát.
3/21 anonim válasza:
Ricinusolajtól pont hasmenése lesz. Vidd orvoshoz ha nem akarod, hogy kiszáradjon és meghaljon!
4/21 anonim válasza:
A ricinustól csak mégjobban menni fog a hasa. Nehogy adj neki!
5/21 anonim válasza:
3 nap után már az orvos kell.
A ricinus olaj éppen hajt és nem fog.
6/21 A kérdező kommentje:
Orvosra nincs pénzem
2016. dec. 9. 11:44
7/21 anonim válasza:
Ez gondolom egy vicc, ugye? Remélem...
De ha mégsem:
Ha nincs pénzed állatorvosra, ne tarts kutyát.
A ricinus hashajtó hatású.
Bolus-t adj neki, és péppé főzött rizst főtt natúr csirkemell filével.
8/21 A kérdező kommentje:
Nem vicc. Ez a valóság. Csak 15.-én kapok fizetést, és most már nagyon levagyok égve.
2016. dec. 9. 11:48
9/21 anonim válasza:
Főtt csirkenyakat is adhatsz neki - csontos, megfogja a székletet - és natúr joghurtot ami probiotikum.
10/21 anonim válasza:
Pont tegnap írtam én is ki egy kérdést mert az én kutyusomnak is megy a hasa ma megyek vele dokihoz. Ahogy megláttam a kérdésed megijedtem lehet hogy valami vírus van. Valakitől kérj kölcsön nem hiszem hogy olyan nagyon drága cuccot fognak adni a kutyának.
Jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!