Melyik a legjobb hajnövekedést gyorsító szer házi pakoláshoz?
kókusztej vagy olaj esetleg? és az sokkal drágább, vagy hatásosabb, esetleg kevésbé beszerezhető? nem tudom melyik jobb, min denhol szinte a ricinust hallom, vagy a csersavas pakolásokat, de egy két helyen mondtk h a kókusz az igazi, meg az oliva jobb, de a legtöbb centit a sörélesztőtől meg a ricinustól kapták, a sörélesztőt belsőleg jó használni a haj érdekében, vagy pakolásként is, és a sima élesztő nem elég? és simán is lehet kapni sörélesztőt fogyasztásra ilyen célból, vagy kifejezetten kapszulát? és a kókusztejet és kapszulát megvehetem fitotékában vagy gyógyszertárban?
patika vagy herbária? melyikben nagyobb a választék, és hol olcsóbbak a termékek?
én eddig csak házi pakolásokat próbáltam, meg revalidot
esetleg bejött sokaknak a Bánfi hajszesz pl? vagy sokaknak nem? alkalmazást és egyéb tapasztalatot is írhattok, hány hónap alatt mennyit nőtt stb
? mililiter mennyibe került, meddig tartott ki a szer
és mennyi idő után hagyjátok abba a kúrát, csak az első egy két hónapban fog nőni gyorsabban a haj tőle, vagy utána is, mennyi időközönként vágtok vissza belőle, és hány centit
a FESTÉS után tényleg gyorsabban nől a haj? nekem egyszer mintha utána felgyorsult volna, meg még fényesebb is lett minden más nélkül
és kinek mi a véleménye a head & shouldersről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!